Zamieszczone przez
SiLeNtt
Witam serdecznie serfowałem po stronach www zobaczyłem
fajny serwer mowie zajdę i pogra pograłem na de_cbble i bylo ok
a nagle dano mapę de_dust2 po mojej akcji admin jakis Falco czy
coś w tym stylu zbanowal mnie za to ze zabiłem kolesia na B
przez ścianę ale przed tym ładnie mnie ze slapował nom nie dał
mi dojść do słowa dlatego zapraszam tego gracza na ESL zagrać
www.esl.pol /mój profil esl
Obserwowałem twoją grę przez parę rund i ewidentnie wydawała mi się podejrzana. Twoją grę obserwowali również inni gracze, którzy widzieli jak grasz. Strzelanie nie raz przez bramę w murek i zabijanie kilku graczy. Akcja przy strzelaniu na B i zabiciu gracza na bomb side utwierdziła mnie w przekonaniu iż masz wh. Po tym wszystkim zeslapowałem gracza i dałem bana.
Przecież nie będę pytał Cię czy masz wh, czy nie, bo odpowiedz zawsze jest jedna.

Zamieszczone przez
SiLeNtt
Oczywiście czekam na wyzwanie jeżeli nie dostane wyzwania to
dla mnie ten gracz nie powinien posiadać Admina iż nie potrafi
sprawdzać ludzi tylko nadużywa władze Admina i banuje
bo tak mu się podoba i on twierdzi ze ja mam wh a jednak prawda
jest taka pierw miej dowody a potem oceniaj.
To jest dla mnie kompletną głupotą. "Jeżeli nie dostane wyzwania, to dla mnie ten gracz nie powinien posiadać admina", ale nie będę tego dalej komentował.
Zadaniem admina jest wychwytywanie podejrzanych zachowań i reagowanie na uwagi graczy, których było dość sporo na Twój temat.

Zamieszczone przez
SiLeNtt
Podam oczywiscie jeszcze swoje steam id dla tego
gracza by mial moje steam id i mógł zagrać na steam
jeżeli nie spełniasz moich wymogów proszę o zdjęcie bana
oraz głównych administratorów o solidne ukaranie tego o to
nie ogarniętego człowiek iż daje zły przykład innym graczom.
SiLeNtt~
Steam ID STEAM_0:1:14303008
Strona Klanowa:
Zapraszam do sciągniecia HLTv z meczy.
PS. z uszanowaniem SiLeNtt~
Jeśli nie miałeś WH, a grasz tak dobrze, to oczywiście ban będzie zdjęty jeśli podasz IP, ale nieie będę za takie sprawy przepraszał, gdyż myślę że wykonuję dobrze swoje zadanie, a sam musisz przyznać że miałeś sporo podejrzanych akcji.
Jeden z graczy miał nagrać demko z Twojej gry, które by pokazywały to wszystko co ja widziałem. Nie wiem czy to zrobił. Nie wnikam, ale myślę że paru innych adminów również by uważało że Twoje zachowania były dziwne.
Co do ukarania mnie, to exon zrobi co uważa za stosowne. A Twoje komentarze do tej sprawy są zbędne. Pomyłki zawsze się zdarzają i nie koniecznie trzeba za nie pokutować.