witamTo chciałbym sie dowiedzieć od władz kto należy do klanu BT
: Czy wogule powstał?? ile graczy ma obejmowac
: heh
![]()
witamTo chciałbym sie dowiedzieć od władz kto należy do klanu BT
: Czy wogule powstał?? ile graczy ma obejmowac
: heh
![]()
hehe :mrgreen: więć tak klan powstał z dniem naradyNasz squad To ja, ty, Tygrys i oczywiście Ex0n
Nie wiadomo jak potoczą się losy Michała(kwestia tego czy się zdecycyduju) i CJ ( te lagi :lol: ). Ale te 4 osoby już są. To wszystko pojawi się w dziale "SQUAD". No a powstał z dniem narady chyba 8-) Tak więc przy nicku piszcie [BT] albo całą nazwę: trza to ustalić. Aha a co do ilości to tak 4-5 osób styknie bo jak coś to gra się po 5 często.
ahaa nie lepiej np mieć 6-7 osub
: bo moze być taka sytułacja że ktoś nie bedze mugł algo go nie beze i bedziemy w osłabieniu
to może przydałby się zapasowy gracz
![]()
Michale nie jest pewny.. Proponuje abyś Dragon załatwił "Devila,Morderce,Proboszcza To jedna osobaWiesz o Kogo chodzi..
A Zarąbiście wymiata! Przyda się tym bardziej że nie mamy nawet tych 5osób..
Zapasowy dobra sprawa. Tylko żeby nie było czegoś takiego np że się będzie rzucał że pierwszy skład jest zajęty.
powiedziałem mu i sie zgodził zarase sie powinien zarejestrować :mrgreen: no to 5 już bedzie teraz niech ktoś znajdzie słąby klan u jakiś małyt sparing by sie przydał![]()
no no namiary na A.S trzeba znaleźć, pewnie sam widziales takie cos jak Arnnold stasy 2-8 czy Zacheusz, chyba troche lepiej nmiz ten poprzedni. Albo sprobuje poszukac tego drugiego i jazda :mrgreen:
wlasnie lepiej wiecej graczybo ja nie zawsze bede mogl dac rade ale jak cos to was wspiore
![]()
WISŁA KRAKÓW