Jak dla mnie to łatwy wybór, ostatnimi czasy wole siedzieć do 2 w nocy czytając Terrego Pratcheta, niż oglądać TV (ogółem TV oglądam jak jest jakiś naprawde mocny film, vide Władca Pierścieni, Gladiator..) czy słuchać mp3.. Jak napisał mój poprzednik nademną(tak to sie pisze?) ksiażki rozwijają wyobraźnie, zadziwia mnie mnie to, iż teraz czytanie książek to jest "obciach" ja sie tego nie wstydze i nie mam zamiaru wstydzić...
Jedna z najlepszych książek jakie przeczytałem, to niewątpliwie znany wszystkim "Władca Pierścieni" chyba każdy zna tą książke ze względu na wyśmienity Film..
Nie będe sie tu rozpisywał bo to istny majstersztyk, Cud literatury, jeśli można to tak nazwać, Fabuły nie będe zdradzał, bo mimo wszystko moga być osoby które nie oglądały Filmu.. xP Czytałem komentarze, że film dorównywał książce, może i jest to prawda, bo film ten był najlepszym jaki oglądałem... ale ksiązki nie pobije bo tam jest wiele ciekawych wątków których brakło w filmie.. (gdyby w filmie były wszystkie wątki tak jak w książce film trwałby jakieś 2x dłużej..)
Ocena Książki - 10/10)
Ocena Filmu - 10/10 ;]
Mógłbym jeszcze się rozpisać na temat gier z seri władcy pierscieni, ale to juz raczej w innym temacie, Władca Pierscieni to poprostu taka marka że wszystko z nią związane jest świetnie (np. szklanki z logiem władcy Pierścieni.. Swoją drogą miałem takich 7, ale przetrwałby tylko 2 ze względu na moją niezdarność..)

)
Odpowiedz z cytatem