Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 45
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Radze przeczytac

Junior Member
    Przegląda
    Włocławek
    <--| Zasady Serwera [TP] |-->
    *Admini maja zawsze racje!*
    [BAN]:
    4. Uzywanie czitow,
    5. Teamkilling & Teamattacking,
    6. Reklama innych serwerow.
    7. Nadmierne robienie rekonektow
    8. Bezmyslna Gra czyt. zucanie he/fb w swoich zabijanie swoich strzelanie do swoich kampienie
    ****Zyczymy miej gry****
    Cytat Zamieszczone przez Eragon

Lol.. Rumcajs Twoje IQ również jest powalające, przeczytaj chociaż raz regulamin serva..
    Wdg. mnie ten temat nie ma sensu, bo założyłes go dlatego żeby polowe adminów odwołać, i żeby ex0n powołał nowych, np Ciebie... ;] Mi to tam nie wadzi, ale jest nas już 19.. na cholere więcej.
    chcesz mi powiedziec ze nieslusznie oskarzylem andriego ? mi nie zalezy na adminie i masz racje wiecej nie potrzeba admow nawet wydaje mi sie ze o 1 macie za duzo ...
    Cytat Zamieszczone przez Andri99
    A co do rumcajsa jeszcze . Wczoraj na servie wyzywał admina, bluznił , wyklinał . Ludzie z teamu .muwia mu zeby nie wyzywał admina i nie przeklinał . A on do nich ze w regulaminie nei jest napisane ze nie wolni przeklinac i wyzywac admina :}
    troche przekrecone ale admin ma zawsze racje ...

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Radze zamknąc ten temat...
    Tylko niepotrzebne kłótnie...
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Cytat Zamieszczone przez RuFuS
    A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]
    nie przypominam sobie żebym wyrażał na to zgodę..!

Co do tej całej chorej sytuacji to nareszcie rozumiem dlaczego każdemu zależy tak bardzo i prosi o immunitet.. Prawda jest taka że nie grywam ostatnio i nie przebywam na serwerze.. Ale z tego co widzę i informacji które dostają to zauważyłem że niektórzy się zbyt pewnie poczuli..! Czy Banowanie wam sprawia tak wielką przyjemność..? Niektórzy zapomnieli chyba dlaczego dostali admina.. używają go tylko do własnych gierek wywyższania się.. sam nie wiem jak to nazwać.. dla mnie to kompletna głupota.. A totalną głupotą i MEGAdebilizmem jest banowanie się adminów nawzajem..! Normalnie szczyt głupoty..! Ludzie zastanówcie się co wy tutaj w ogóle robicie? Mi nieraz ręce opadają jak czytam te głupie zaczepki idiotyczne prowokacje by banować.. Coś mi nie pasuje Ban i sprawa wyjaśniona..!! Już mi zaczyna brakować cierpliwości.. A paradoksem jest to ze często osoby pokrzywdzone gdy się bardziej poruszy sprawę wychodzi że są winne i to od nich narodziła się cała afera.. ale na ten temat mógłbym napisać już chyba książkę!!

Zamiany.. będą.. i to najwyraźniej diametralne! Za 30min więcej info w dziale Sprawy serwera!

ps; Rufus usuń z regulaminu..:

"*Admini maja zawsze racje!* "
    .."kampienie"

//zamykam

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    No Ok ex0n za banowanie admina odbierasz mu możliwość adminowania, a jeśli jeden admin obrazi rodzine drugiego admina ? Ma ta osoba powiedziec ok dzięki ? no sory...
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 45

Uprawnienia umieszczania postów