Cytat Zamieszczone przez RuFuS
A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]
nie przypominam sobie żebym wyrażał na to zgodę..!

Co do tej całej chorej sytuacji to nareszcie rozumiem dlaczego każdemu zależy tak bardzo i prosi o immunitet.. Prawda jest taka że nie grywam ostatnio i nie przebywam na serwerze.. Ale z tego co widzę i informacji które dostają to zauważyłem że niektórzy się zbyt pewnie poczuli..! Czy Banowanie wam sprawia tak wielką przyjemność..? Niektórzy zapomnieli chyba dlaczego dostali admina.. używają go tylko do własnych gierek wywyższania się.. sam nie wiem jak to nazwać.. dla mnie to kompletna głupota.. A totalną głupotą i MEGAdebilizmem jest banowanie się adminów nawzajem..! Normalnie szczyt głupoty..! Ludzie zastanówcie się co wy tutaj w ogóle robicie? Mi nieraz ręce opadają jak czytam te głupie zaczepki idiotyczne prowokacje by banować.. Coś mi nie pasuje Ban i sprawa wyjaśniona..!! Już mi zaczyna brakować cierpliwości.. A paradoksem jest to ze często osoby pokrzywdzone gdy się bardziej poruszy sprawę wychodzi że są winne i to od nich narodziła się cała afera.. ale na ten temat mógłbym napisać już chyba książkę!!

Zamiany.. będą.. i to najwyraźniej diametralne! Za 30min więcej info w dziale Sprawy serwera!

ps; Rufus usuń z regulaminu..:

"*Admini maja zawsze racje!* "
.."kampienie"

//zamykam