Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Radze przeczytac

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    Dla mnei nei ma swiata ja wieze w allaha

Junior Member
    Przegląda
    Włocławek
    Cytat Zamieszczone przez Andri99
    Jaki kre.... Zaden ban jakiego dalem nie był za to ze mnie ktos zabił . Nigdy takiego bana nei dałem ze mnei ktos zabił. Jesli zazdroscisz ze ktos ma adma a ty nie to towja sprawa. Nie rozdaje banow za free , bo mi sie nie podoba twoj nick czy twoja buzia.

[shadow=red:f65675d93b]Tyle z mojej storny. Pozdro all.[/shadow:f65675d93b]
    nie wiem jak ci to wytlumaczyc ... ale nie chodzi mi o to czy dajesz bany czy nie tylko ze tobie sie nalezy za twoja postawe na serwerz !!!! za nadmierne zabijanie ludzi ze swojego teamu sa bany i wez mi nie gadaj ze niegdy nie dales bana ze koles zabijal innych ze swojej druzyny bo jak nie dales to oznacza ze jestes kiepskim admem !!! tyle z mojej strony nie mam zamiaru z toba dyskutowac i odpowiadac ci na glupie pytania

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    No własnie za takie cos sie bana daje jak ktos zabija własnych w teamie....

Junior Member
    Przegląda
    Włocławek
    no i wszystko jasne powinienes dostaac bana .... ale znajac zycie nie dostaniesz

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Cytat Zamieszczone przez rumcajs
    Andri99 napisał/a:

no i wszystko jasne powinienes dostaac bana .... ale znajac zycie nie dostaniesz
    rumcajs ma racje, skoro banujesz innych za TK, to zbanuj i siebie ; ) pozdro.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    A ty Rufus...
    Wbijam na serwer...
    A tu srurtututu (Rufus) taki tekst "chcesz bana ?" i naklania zebym powiedział tak...
    Oj Rufus niewiem co sie ostatnio z toba dzieje zrobiłes sie troche dziwny...
    pzd
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Cytat Zamieszczone przez RaPMeN
    A ty Rufus...
    Wbijam na serwer...
    A tu srurtututu (Rufus) taki tekst "chcesz bana ?" i naklania zebym powiedział tak...
    pzd

hahahha ! RaPMeN może powiesz przyczyne tego co powiedziałem ?
    A więc tak, za każdym razem jak wejdziesz na serw seplanisz pierdoły do tego mikrofonu to że kupiłeś złą broń, to że popsuł ci ktoś staty, to że masz zły dzień, to samo było wczoraj, wszedłeś na serw i zacząłeś z kimś rozmawiać o pierdołach ! Od tego jest skype ! Na serwerze powinno się mówić info i coś typu siema, Witam,
    Wiadomo, czasami jest fajna atmosfera i można sobie bk porobić, ale potem tacy jak Ty zaczynają to wykorzystywać i mówią pierdoły do tego mikrofonu,

A co RaPMeN było 3 dni temu na assaulcie ? Mówiłeś jak zaprzeproszeniem niedorozwinięty do tego mikrofonu, upominałem cie chyba ze 20 razy i w końcu dostałeś bana bo grać się nie dało...

Może zaprzeczysz temu faktowi ?
    Skoro macie pretensje że daje bany osobom które nadmiernie używająmikrofonu to będę im od teraz dawał MUTE, a reszta niech się męczy sama, i wszelkie proźby od graczy żebym zbanował danego usera że za dużo mówi będę pószczał mimo uszu i nie reagował...

Pozdrawiam.

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez RuFuS
    A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]
    Bez obrazy, może i zrobiłeś tego amx, ale taki Bam, czy Cava są na forum od początku, więc należy im sie pełny imunitet, nie powiem bo mi też ktoś często daje bany, i mnie to irytuje, że co chwile musze przęłaczać ze steam na nonsteam.. ;/

[ Dodano: 2008-03-25, 10:01 ]
    Cytat Zamieszczone przez rumcajs
    Lol.. Rumcajs Twoje IQ również jest powalające, przeczytaj chociaż raz regulamin serva..
    Wdg. mnie ten temat nie ma sensu, bo założyłes go dlatego żeby polowe adminów odwołać, i żeby ex0n powołał nowych, np Ciebie... ;] Mi to tam nie wadzi, ale jest nas już 19.. na cholere więcej.

[ Dodano: 2008-03-25, 10:04 ]
    Cytat Zamieszczone przez RuFuS
    Cytat Zamieszczone przez RaPMeN
    A ty Rufus...
    Wbijam na serwer...
    pzd

hahahha ! RaPMeN może powiesz przyczyne tego co powiedziałem ?
    A więc tak, za każdym razem jak wejdziesz na serw seplanisz CENZOR do tego mikrofonu to że kupiłeś złą broń, to że popsuł ci ktoś staty, to że masz zły dzień, to samo było wczoraj, wszedłeś na serw i zacząłeś z kimś rozmawiać o CENZOR ! Od tego jest skype ! Na serwerze powinno się mówić info i coś typu siema, Witam,
    Wiadomo, czasami jest fajna atmosfera i można sobie bk porobić, ale potem tacy jak Ty zaczynają to wykorzystywać i mówią CENZOR do tego mikrofonu,

A co RaPMeN było 3 dni temu na assaulcie ? Mówiłeś jak zaprzeproszeniem niedorozwinięty do tego mikrofonu, upominałem cie chyba ze 20 razy i w końcu dostałeś bana bo grać się nie dało...

Może zaprzeczysz temu faktowi ?
    Skoro macie pretensje że daje bany osobom które nadmiernie używająmikrofonu to będę im od teraz dawał MUTE, a reszta niech się męczy sama, i wszelkie proźby od graczy żebym zbanował danego usera że za dużo mówi będę pószczał mimo uszu i nie reagował...

Pozdrawiam.
    Ale co do tego przypadku to dawaj bany, ale wiesz czasem można sobie pogadać i się troche pośmiać, ale to naprawdę jest irytujące, jak jakieś dziecko/ jakiś dorosły(xP) gada przez ten mikro jakieś bzdety, a i tak go nikt nie słucha..

[ Dodano: 2008-03-25, 10:05 ]
    Dla mnei nei ma swiata ja wieze w allaha
    Ateizm.. eeh.. ;] Już rok minął Andri? xP

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Cytat Zamieszczone przez Eragon
    RuFuS napisał/a:
    A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]

Bez obrazy, może i zrobiłeś tego amx, ale taki Bam, czy Cava są na forum od początku, więc należy im sie pełny imunitet, nie powiem bo mi też ktoś często daje bany, i mnie to irytuje, że co chwile musze przęłaczać ze steam na nonsteam.. ;/

Kurcze źle mnie zrozumiałeś, bądź ja się źle wysłowiłem, nie mówie że Wam się nie należy, tylko że nie mogę dać inmunitetu bez zgody ex0na ; / ja w ogóle zamknę ten temat bo zaczynają się off-topy i kłotnie...

Cytat Zamieszczone przez Eragon
    Ale co do tego przypadku to dawaj bany, ale wiesz czasem można sobie pogadać i się troche pośmiać, ale to naprawdę jest irytujące, jak jakieś dziecko/ jakiś dorosły(xP) gada przez ten mikro jakieś bzdety, a i tak go nikt nie słucha..
    No to dałem PANU RaPMenowi bana to już się skarży...
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    A co do rumcajsa jeszcze . Wczoraj na servie wyzywał admina, bluznił , wyklinał . Ludzie z teamu .muwia mu zeby nie wyzywał admina i nie przeklinał . A on do nich ze w regulaminie nei jest napisane ze nie wolni przeklinac i wyzywac admina :}

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów