spokojnie czekamy na inne wyniki zeby cale zmienic od razu
spokojnie czekamy na inne wyniki zeby cale zmienic od razu
no wiem mamusie im na godzinke na neta pozwalaja wchodzić hehehe y mamy 2 punkty powinniescie po każdym meczu uzupełniać
Ej panowie ja chce grac ze sciema ale gregora dolapac sie nieda bo ja ze sciema to wsumie juz kolo 16 mozemy grac
Ale oni chca grac 20 21 22 w tych godz to pare razy na nich czekalismy i powidzieli ze bede a ich niema
Proponuje wszystkim co nierozegrali mecza 2vs2 wejsc na stronke www.zal.pl i siebie poszukac![]()
![]()
w 3 KOLEJCE niech Admini Turnieju ustalą terminy która z ekip się nie wstawi to w/o
1.admin niech zbierze od jednej ekipy info kiedy i o ktorej mogą grać, potem tak samo od drugiej drużyny i niech ystali dogodny dla wszystkich termin. Brak kontaktu druzyny z adminem = walkower !!!!!!!!!! Trzeba to jakoś ruszyć!!!!!!!!!!
2.powinien być bilans pkt (zwłąszcza że -jak sie domyslam- z grupy wychodzą 2. pierwsze drużyny i 2 najlepsze z 3. miejsc ) więc bilans jest wręcz wymagany !! jeśli się nnikomu nie chce to ja mogę aktualizować tabele z bilansami i nie po tym jak wszyscy zagrają tylko co wynik to wpis do tabeli !!!!!!!
Panowie..............trzeba się tym jakoś zająć !!!!!!!!!!!!!!!!!
bilans pkt jest niezbędny !!!!!!!!! :-/
No to z nieba nam spadłeś..Zamieszczone przez magik
Tu nie chodzi o lenistwo tylko o brak czasu.. :-x Masz moderatora na okres turnieju oczywiście w dziale turniej.. Jak coś to pisz PW.
pozdro
www.planetawhisky.pl
Jak ktos chce moge mu dac zrobiony w excelu maly program ktory sam wszytko liczy wpisujesz tylko wynik i tyle :d
LOOL jestesmy 1 heh
[img]http/img29.imageshack.us/img29/100
beztytuudag.png[/img]
"Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością."H.Sienkiewicz