Kiedy wpisuje "haslo rcon'a" lub "haslo rcon" nie moge zastartować serwera dopiero kiedy wpisuje somo "rcon" to startuje ale nie jest widoczny z zakładce internetCo mam zrobić?
Kiedy wpisuje "haslo rcon'a" lub "haslo rcon" nie moge zastartować serwera dopiero kiedy wpisuje somo "rcon" to startuje ale nie jest widoczny z zakładce internetCo mam zrobić?
Eh, ja podałem przykład, w to miejsce masz wpisać swoje hasło jakie chcesz np. "lolek" .
A to że nie jest widoczny w zakładce internet, może jest spowodowane złym patchem albo braku patcha.
Mam path v23 oprócz tego przeczytałem na innym forum że trzeba w właściwościach skrutu do HLDS.EXE usunąć w okienku Element docelowy -nomasters, wygląda to teraz tak: "D:\GRY\Counter-Strike 1.6\hlds.exe" -game cstrike -insecure
Ale itak nic to niedało
Musisz miec zewnętrzne IP.
ma ktos strone jak sciagnac ten program do robaienia plansz??? [shadow=red:990ceb50e2][/shadow:990ceb50e2][glow=blue:990ceb50e2][/glow:990ceb50e2]
[ Dodano: 16-07-08, 14:26 ]
Dedicated Server ma ktos moze taki program i wie ktos gdzie go mozna sciagnac pomuszcie mi dajcie mi strone zeby go sciagnac![]()
Maniek
A ja odradzam robienia Dedicated Serwer jak ktos ma non-steam poniewaz musicie miec wtedy taki sam patch i beda lagiAlbo woogle problem z wejsciem na serwer
Matis a ja się z tobą niezgadzam . Nie bedą lagi zależy kto jaki ma net , a z wejściem na serwer to mały kłopot ;d trzeba wpisać do konsoli jedną małą komende![]()
Ale niestety jak stworzysz serwer przez ten program to będzie on działał póki masz włączony DS. Wie ktoś jak zrobić darmowy serwer 24/7.
Wszyscy pisza to samoja mam neO 1.3mb i jak robie wszystko to samo to i tak nikt nie moze wbic
omg.
[scroll:b897afada8]Pamiętaj [you:b897afada8], jeśli Ci pomogłem kliknij [img]http/i42.tinypic.com/2u5qjk8.gif[/img][/scroll:b897afada8]
Polonista ||, a powidz jaka komende trza wpisac
www.gametracker.com/server_info/91.203.135.5:27840][img]http/cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.135.5:27840/b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png[/img] [/URL]