Panowie znowu bedziecie pisac 100 postow o nic!!!!!!!
:-/![]()
Panowie znowu bedziecie pisac 100 postow o nic!!!!!!!
:-/![]()
coś tu nie pasuje bo grałemz KCA i grałem z exonem i wyrażnie exon był lepszy z szymkiem tez grałem i raczej nie grał bardzo dobrze a słyszałem że god też nieżle gra czyli wychodzi że musieli mić czity a jak sciema nie zaregował to może być tylko jedno ja cie sciema nie oskarżam ale niewiem czy to nie było jakby mala zmowa przeciw exonowi i godowi :-/ :-/ :-| :-|
Andri99, kotku, uwazasz ze posty oskarzajace cheaterow sa nic warte? Jesli tak, to nie mamy o czym gadac. Popatrz wyzej co napisal Apollyon i powiedz mi czy te sytuacje nie sa dziwne?! Podal Ci 5 przykladow ze sa cheaterami, a Ty masz jakies argumenty przeciw?
miazga12 po pierwsze skoro uwazasz ze szymek i kca graja slabo to sie myslisz bo casem sa lepsi odemnie co widac nawet na screnach ze sparingow ABG a ja nie bylem tam sedzia tylko milem im mapy zmienic wiec nie przywiazywalem duzej wagi do gry i nawet czasem mialem cs-a na pasku bo na gg pisali to nie ogladalem wtedy jak graja
ja chcialbym tylko demko zobqczyc inaczej sie nie bede wypowiadal jestem slaby ale nie oszukuje dzis przegralem ale z godnoscia
Domagacie się demka? więc proszę bardzo![]()
niestety jest to demko tylko z jednej części spotkania... z drugiej części się nie zapisało :-/Kod:http://www.momoshare.com/file.php?file=728387f6aec5004623e7b5024a10234b
Mówcie co chcecie, możecie mówić, że nic nie widzicie i takie tam. Ja sędziowałem tę rozgrywkę i to jest moje zdanie dotyczące jego.
Dobierajcie sędziów dobrze. Bo pamiętajcie, że z sędzią się nie kłuci i nie podważa jego decyzji. Że tak powiem jego słowo jest "święte". (patrzcie na sędziów w piłce nożnej). Więc liczcie się z tym ze opinie niektórych sędziujących mogą się wam nie podobać, acz nie możecie się im przeciwstawić![]()
[img]http/img217.imageshack.us/img217/9813/apollyonsd3.jpg[/img]
[you:7489ab2a87]... kryształ twego istnienia już rośnie, zważ na swe czyny...
Panowie ja gram Bdb w to i domnie duzo osub przyczepia sie do chatowania a ja niegram na cheatach. I np exOn domnie jak gralismy w Niedziele o 2rano w csa domnie sie wlasnie przyczepial o cheatowanie. Albo dzisiaj gralem z Killzonem 1na1 i wygralem 28:7 uwazal ze gralem na cheatach to zawolalem sendziego!!
W kacu postanowilem niedawac tego na forum tylko jutro zagram rewaz z nim 1na1 i bedzie 3sendziow i demo!!!!!!!![]()
Apollyon co ty robisz najpier piszesz w czasie gry ze masz demo i nie ma sensu grac bo czituje niby KCA i wszytko widac (to jest nawet na tym demia jak to piszesz) potem dlugo nie ma dema a muwicie ze wszytsko widac na demie potem wkoncu wystawiasz demo bo ArturSAS sie domagal na ktorym jest nagrana cala jedna runda i widac na niej doskonale jak gra KCA i kto to ogladal to wysmieje raczej tego kto mowil ze KCA na chitach gra jest czysty i doskonale to widac na demie. Wiec cos tu nie tak jest bo troche sie plonczesz w tym co mowisz ja nie chce nic mowiz ale wyglada to z boku troche jak byscie chcieli udowodniz za wszelka cene ze KCA gra na chitach a nie bierzecie pod uwage dowodow jakie macie.
dowodow a co z nagraną pierwszą rundą-tam były opsiane sytuacje-masz ją? Przy 3 zabicu ide cicho korytarzem a on juz tam mierzy, ciekawe zwlaszcza ze ex0n juz wczesniej zostal zabity i troche w innym miejscu. Ale dobra,dajcie to z pierwszej gidze opisywales te sytuacje :-/