Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: Polska pi³ka a europejskie puchary...

Mieszany widok

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Dec 2006
    Przegl±da
    Dopok±d

Polska pi³ka a europejskie puchary...

Kurde widzicie co to siê porobi³o :-| jaki¶ czas temu to choci±z Wis³a toczy³a pamiêtne mecz z Parm±, Lazio czy Schalke To by³o co¶....a teraz to ¿enada :-x Nie widze ¿adnej polskiej dru¿yny która by mog³a co¶ ugraæ :cry: Wis³a robi sobie kadre 35 osob±, ¶ci±ga zawodników i treneró nie wiadomo sk±d, i co z tego jest....nic. Tym bardziej nie widze ju¿ innych polskich dru¿yn. Nie do¶æ ¿e poziom spad³ ze s³abego na jescze s³abszy to siê jeszcze syf robi...tzn sprzedawanie meczów itp. Poprostu ¿enada Co wy s±dzicie : jest jaka¶ noramalna dru¿yna jeszcze w Polsce :

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    Ka³u¿y 1
    jedyn± normaln± dru¿yn± w Polsce s± "WOLNI K³aj". Co prawda nie wygrywaj± ka¿dego meczu ale maj± dobrych zawodników Nie sprzedaj± meczów i to jest du¿y + tylko szkoda ¿e spadli do B klasy.
    A mieli szansze na mistrza Polski :mrgreen:

a tak nawiasem to Polska pi³ka jest troche zacofana i dla tego nie ma dru¿yny która powalczy³a by w pucharze UEFA i w ogule
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    City
    Orange Ekstraklasa jest chyba jedna z najbardziej skorumpowanych lig w europie... Ale tak jest .....jak wszedzie rzadza znajomosci i uk³ady.... kto ma kase ten rzadzi....
    Dobrze ze chociaz mamy w reprezentacji trenera z prawdziwego zdarzenia ....
    Jedyny ktory patzry na zawodnikow pod katem umiejetnosci
    A takie mecze jak Wis³a - Parma /Lazio to jak narazie przesz³osc... bo nie widze zebysmy w krotkim czasie widzieli takie mecze naszych druzyn z takimi dobrymi zespo³ami ... chyba ze charytatywne

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    ...
    Powiem tak polska pilka w eropie jest oceniana jako zla pilka korupcja i ogó³em zaden klub dawno nie awasowal do rozgrywek grópowych ligi mistów przypominaja czasy widzewa ³odz 20 lat temu jak gral ale tez nic niepokazal. Wie¿e w wis³e Kraków ze wkacu sie zmobilizuje i wejdzie do grópowych rozgrywek ligi mistrzów. Ale Mysle o moje druzynie czyli Wolni k³aj Juniorzy przydalo by awasowac do b-kalsy bo mamy od tego roku juniorow i idzie nam dobze 3-miejsce jak narazie ale ch³opaki sie zmotywuja i razem awasowujemy do b-klasy>:P

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Mon Dec 2006
    Przegl±da
    KLAJ CITY
    mnie te¿ Wisa³ zacze³a troszku denerewowaæ :-( ale powiem ¿e za to naszej reprezentacji idzie zar±bi¶ce :mrgreen: piêkny mcze z portugali± nat na kompie go mam a jak nie pi³ka no¿na to mo¿e trzeba zacz±æ ogl±daæ polskich siatkarzy

Senior Member
    Do³±czy³
    Tue Dec 2006
    Przegl±da
    Niepo³omice
    A mnie Wis³a juz Dawno zacze³a Denerwowac . Niee przepadam za Polsk± Pi³k± Nieestety Ale Jakos Mnie Oni Przerazaj±

Senior Member
    Do³±czy³
    Fri Mar 2007
    Przegl±da
    K³aj city
    Z polskiej ligi nie przepadam za dru¿ynami wole jednak proffesionaln± pi³ke np. hiszpañsk±, w³osk± czy angielsk± W hiszpani kibicuje Realowi Madryt zawsze by³em za realem we w³oszech kibicuje Interowi Mediolan i W koñcu moja ulubiona dru¿yna z angli MENCHESTER UNITED

Podobne w±tki

1. RADIO ESL POLSKA
    Przez fenixon w dziale ESL
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28-07-2010, 00:27
  2. Radio ESL Polska
    Przez VanHelsingESL w dziale ESL
    Ostatni post / autor: 27-07-2010, 11:15
  3. [Steam] Cs-Polska.xaa.pl
    Przez WOWidk w dziale Serwery CS 1.6