według mnie nie powiniście tego powtarzać..
według mnie nie powiniście tego powtarzać..
Ja pisalem ze mam i nic!!
Do sedziego nic nie miejcie bo on byl sedzia 1 raz i nie wiedzial o co chodzi sprawdzal tylko czy nikt nie czituje i nic poza tym . Ja nie mam za dobrego neta ale lagow nigdy nie mam,. Jesli Kilzon i Miazga nie miaja nic przeciwko to mozemy powtuzyc mecz , przeciez i tak sa pewni wygranejto chyba im to obojetne ????
Wiec jak powtorka ????????????
no ja oczywiście jestem za tym żeby nie powtarzaca jeżeli przegramy to co będzie korzyść dla was a sędzia wogule tylko pierwszy sendziował czy sendziował i grał teraz bo jak gra to powinnien widzieć że są lagi a jak wogule widział pierwszy raz gre too po co go braliście
![]()
no ale przeciez jestescie pewni ze wygracie co wam szkodzi powtorzyc??
Teoretycznie sędzie nie przerwał meczu ale są dowody na to że ping sięgał nawet 1500ms!! miazga12, się zgodził tak że możecie jeśli nadal chcecie powtórzyć ten mecz.. I sprawiedliwości stało się za dość..
Powodzenia!
www.planetawhisky.pl
a jak przegramy to co przecież nie jesteś my jakimis bossami i ja sie nie zgodziłem a exon jak są dowody to mi pokazy bo jak by był ping 1500 to koleśie byś sie ruszali raz na 1,5 sek![]()
Sorki źle przeczytałem.. :lol: Nie zauważyłem "nie"Zamieszczone przez miazga12
To jest dowód! :twisted:Zamieszczone przez Acio
Sędzia nie przerwał meczu.. ani drużyna poszkodowana.. jeżeli przeciwnicy się nie zgodzą na rewanż wynik taki zostaje..
www.planetawhisky.pl