Wszystko fest (może nie całkiem ponieważ podejżewam, kogoś o coś haniebnego...wiadomo o jakie programy chodzi... ) tylko zaczeli jakoś dziwnie wchodzić nie do tych drużyn co trzeba. Zaczeli grać koło 15.35 i grali 2x po 15min. :!:
Wszystko fest (może nie całkiem ponieważ podejżewam, kogoś o coś haniebnego...wiadomo o jakie programy chodzi... ) tylko zaczeli jakoś dziwnie wchodzić nie do tych drużyn co trzeba. Zaczeli grać koło 15.35 i grali 2x po 15min. :!:
może i gralismy od 15.35 ale wątpie bo ja nie mogłem(problemy technieczne z kompem) i patrzłem była 15.40 a zami zaczeliśmy grąc to było 15.45 bo ile razy gra była powtarzana
Hmmmmm nie wiem co ten sedzia robil skoro zawodnicy wychodzili lub ich wyrzucalo a jeszcze byly lagi co moze potwierdzic ping na screnie to sedzia powinien przerwac mecz bo to chyba wina serva byla i walka nie byla zbyt rowna
Serwy dobry ale Acio lagował. Ping skakał nawet do 1500 gdzie inni mieli najwyżej po 300. Więc możecie powtórzyć mecz ale acio musi przeżucić na inny komp.
albo nie na tym serwie![]()
Hmmmm, to co robimy ??.............powtorka ??
pishczie co o tym sadzicie
Ja proponuje powtorzcie sobie mecza anie wypisujcie po 20 postow!!!
Jak byl taki pining to sie grac nieda!!
I dotego niech ktos normalny zrobi post o meczu!!!!
Unas byl pinig bardzo maly wiec falka byla wyrownana!!
Ale na kozysc tego co ma lepszego neta decyduje to ze wygraywa!!!
Czyli jak druzyna miazgi12 miala lepsze nety to niemamy co gadac!!!!!
wiem ze killzon ma 512neo i miazga512 tez ma!!
A ty cava?? i Acio jakie nety??
Andri nie wiem czy wiesz, ale po napisaniu więcej niż 3 wykrzykników w zdaniu Twoje IQ spada o 1..![]()
![]()
![]()
![]()