Cytat Zamieszczone przez RuFuS
Cytat Zamieszczone przez LazLo
Słuchaj, sam nie jesteś lepszy ! Zabiją Cię to od razu wyskakujesz z żalem i sam kolesia miał nick "I`m bot" zbanowałeś, bo oskarżałeś o wh, a dema nie nagrałeś i dowodu zadnego nie miałeś ! A ktoś przeklnie na serwie to go kickujesz/banujesz, a sam wyklinasz i wyzywasz więc jaka to jest sprawiedliwośc? Moim zdanie to Ty uważasz się za największego pr0 !
No akurat tutaj mam demko ; ] Jeśli się zgłosi ta osoba to je dostanie ; ] Nie wiesz nie gadaj... żałośni jesteście... baku hajcie zagraj z nim 1on1 na vac z aeq i zobaczymy czy dalej będziesz płakał... cya in pasjans zera...

LazLo jakiś dowód na potwierdzenie swoich słów masz ? Czekam na screeny demka itp ; ]

Kto się uważa za pr0 ten uważa... chciałeś wielce dywizje robić a jak przyszł oco do stronki to mi piszesz czy bym nie poszukał laya...

ex0n wgraj te bazy mysq to jązrobie... pisałem ci kidyś ale nawet nei zwróciłeś uwagi...

pozdro zera...
Ja chciałem dywizje? Ty zacząłęś grać w cs;cz i tobie sie zachciało dywizji.. i sam mi mówiłeś, że byś wolał o stronce w webspellu, niż w nuked-klan.. więc dlaczego ja miałem robić lay i reszte, skoro to Ty chciałeś ją? @ kto zero ten zero