Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Bany

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    ^m!Ec!uUU##, ja jestem śmieszny owszem mam poczucie humoru.
    adma maja tu takie dzieciaki ze szkoda słow
    A co boli Cie serce bo ty nie masz ? Ty byś był łaskawy i ustepywal miejsca cziterom bo sam nim jesteś. A jak Tobie sie nie podobają admini to nie graj na serwie. Moge Ci znalesc specjalne serwery z czitami poszukac Ci ?

Junior Member
    Przegląda
    Wrocław
    buahahaahaha ty chyba jestes jakims nie****nym dzieckiem , chcesz zagrac esl 1x1 na servie z vac i na aequitasie? zobaczymy kto jest botem zerowcu placz dalej, gram na tym servie jak mi sie nudzi bu lubie bic takie boty jak ty, zerem jestes i jeszcze cwaniaczysz ,pocwicz i dorosnij dzieciaku.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    Słuchaj, sam nie jesteś lepszy ! Zabiją Cię to od razu wyskakujesz z żalem i sam kolesia miał nick "I`m bot" zbanowałeś, bo oskarżałeś o wh, a dema nie nagrałeś i dowodu zadnego nie miałeś ! A ktoś przeklnie na serwie to go kickujesz/banujesz, a sam wyklinasz i wyzywasz więc jaka to jest sprawiedliwośc? Moim zdanie to Ty uważasz się za największego pr0 !
    No akurat tutaj mam demko ; ] Jeśli się zgłosi ta osoba to je dostanie ; ] Nie wiesz nie gadaj... żałośni jesteście... baku hajcie zagraj z nim 1on1 na vac z aeq i zobaczymy czy dalej będziesz płakał... cya in pasjans zera...

LazLo jakiś dowód na potwierdzenie swoich słów masz ? Czekam na screeny demka itp ; ]

Kto się uważa za pr0 ten uważa... chciałeś wielce dywizje robić a jak przyszł oco do stronki to mi piszesz czy bym nie poszukał laya...

ex0n wgraj te bazy mysq to jązrobie... pisałem ci kidyś ale nawet nei zwróciłeś uwagi...

pozdro zera...

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Cytat Zamieszczone przez RuFuS
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    Słuchaj, sam nie jesteś lepszy ! Zabiją Cię to od razu wyskakujesz z żalem i sam kolesia miał nick "I`m bot" zbanowałeś, bo oskarżałeś o wh, a dema nie nagrałeś i dowodu zadnego nie miałeś ! A ktoś przeklnie na serwie to go kickujesz/banujesz, a sam wyklinasz i wyzywasz więc jaka to jest sprawiedliwośc? Moim zdanie to Ty uważasz się za największego pr0 !
    No akurat tutaj mam demko ; ] Jeśli się zgłosi ta osoba to je dostanie ; ] Nie wiesz nie gadaj... żałośni jesteście... baku hajcie zagraj z nim 1on1 na vac z aeq i zobaczymy czy dalej będziesz płakał... cya in pasjans zera...

LazLo jakiś dowód na potwierdzenie swoich słów masz ? Czekam na screeny demka itp ; ]

Kto się uważa za pr0 ten uważa... chciałeś wielce dywizje robić a jak przyszł oco do stronki to mi piszesz czy bym nie poszukał laya...

ex0n wgraj te bazy mysq to jązrobie... pisałem ci kidyś ale nawet nei zwróciłeś uwagi...

pozdro zera...
    Ja chciałem dywizje? Ty zacząłęś grać w cs;cz i tobie sie zachciało dywizji.. i sam mi mówiłeś, że byś wolał o stronce w webspellu, niż w nuked-klan.. więc dlaczego ja miałem robić lay i reszte, skoro to Ty chciałeś ją? @ kto zero ten zero
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    To ja chce to demko rufus dajesz.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    bueahu dobra, nie ma to sensu bo i tak każdy się wykręci... apropo tematu... mietek nie ma żadnych haxów... czekamy na demko baku ; ]
    A ty lazlo hajcie następnym razem się nie wtrącaj jak o tobie nie jest mowa...
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    ^m!Ec!uUU##, i po co wyzywasz ? To swiadczy o twoim nie wychowanym zyciu. Fajnych masz rodzicow. Pozdro. Demka nie bede nagrywal bo nie obchodza mnie takie dzieci jak mieciu ktore graja na wh. Dobra ja juz sie tu nie udzielam bye bye all.

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    baku po co wyzywasz jego rodziców ? potem święty będziesz... zamykam ten żałosyn teamt...
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12