Zobacz wyniki ankiety: kN na admina ?

Głosujących
29. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK !

17 58.62%
  • NIE !

12 41.38%
  • nie mam zdania...

0 0%
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: [Prośba] o Admina :D

Przyjaciel
    Przegląda
    Bytom
    Cytat Zamieszczone przez Andri99
    Ja jestem przeciwny, Ktos sobie zalozy temat. i ma miec adma zal. Nikt go nie zna. Od nie dawna jest na forum i admin wielki. dajcie mu glownego admina odrazu.

Jak taka osoba bedize miala adma to ja rezygnuje.

Pozdro
    Ja do ciebie kn nic nie mam ale taka jest prawda ktos kto chce admina to podlizuje sie na seriwe jak tylko moze potem na forum zaczyna pisac a na koniec jak dobrze gra to bedzie w klanie cs-portal.net i odrazu ma admina to jest smieszne poprostu... ja nie gadam ze ja swiety jestem ale polowa adminow ktorzy teraz sa powinna poleciec bo to ty powinienes exon z innymi adminami pogadac czy chcemy nowego admina powinienes sie zapytac nas o zdanie ja wiem ze to twoj serwer i mozesz robic z nim co chcesz ale nas sie tez powinienes zapytac ;]

Pozdro dla kumatych.
    you know who.th
    Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
    Skill Czy Fart ?
    A.C.A.B.

Spain

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Ja również jestem przeciwny.. i tak adminów jest już sporo..
    I dodaje odrazu.. tak samo jak andri, jeżeli on otrzyma także rezygnuje.. Nie żebym santażowal.. ale chodzi mi o to że nas i tak jest sporo, i dojdzie to tego, ze dziennie będzie 5 podań o adma..

Junior Member
    Przegląda
    Łódź
    Gram od jakiegos czasu na tym serwerze i musze powiedziec ze poziom znajomosci terazniejszych adminow z budowa amx-a oraz dzialaniem servera jest niski. kN-a znam od podstawowki i zawsze sie interesowal takimi zeczami- sam robi amxy od podstawy a komendy zna jak ja budowe swojej reki. Polecam go jako admina ! Mimo ze jest juz ich paru ten czlowiek moze bardzo pomoc ! pozdro

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    kN-a znam od podstawowki i zawsze sie interesowal takimi zeczami- sam robi amxy od podstawy a komendy zna jak ja budowe swojej reki.
    Ja znam amxx'a jak budowe swojego ciała ;] To że zna amxx'a to nic nie oznacza. Co ma amxx do admina, amxmodmenu ?

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    emX to konto zrobione przez kN. Smieszy jest ten koles!

Przyjaciel
    Przegląda
    LdZ ( Oo) :D
    Cytat Zamieszczone przez Andri99
    emX to konto zrobione przez kN. Smieszy jest ten koles!
    Nie pisz takich postow bo sie osmieszasz i spamujesz.... -.- Jesli to moje konto to jakim cudem razem gramy na serwerze etc.. ?

Baku
    Ma znaczenie takie ze jak sie cos stanie z serwerm to nie wyjde z serwera -.- tylko sam postaram sie go naprawic jak najszybciej...

Junior Member
    Przegląda
    Łódź
    pojebalo cie i to ostro, widac ze duzo grasz na serverze jesli myslisz ze emX to konto kN-a. LOL

Co ma amxx do admina, amxmodmenu ?
    to ma amx ze polowa adminów na cs-portal.net nie umie włączyć nawet amx menu. ile razy nie umieliście przełączyć z trybu meczowego na ffa? zal.

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    W sumie to ja też jestem na NIE ponieważ jest dosc dużo adminów to raz, jak dostaniesz Admina to odrazu inni będą chcieli, niemamy do ciebie zaufania (znamy cię zbyt krótko) na serwerze cs-portal.net nie grasz za długo...
    Takie moje zdanie...
    Pzd

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Baku
    Ma znaczenie takie ze jak sie cos stanie z serwerm to nie wyjde z serwera -.- tylko sam postaram sie go naprawic jak najszybciej...
    Hmm.... To ja nie wiem co mogłoby się stać z serwerem żeby trzeba było go ratować w razie potrzeby. No chyba, że amxx'a robił jakiś nieudacznik

pojebalo cie i to ostro, widac ze duzo grasz na serverze jesli myslisz ze emX to konto kN-a. LOL
    Hmm.... Widać już jesteś zdenerwowany, bo klniesz. Ile masz lat ? Nie umiesz bez przekleństw napisać ? Kupie Ci słownik ortograficzny jak chcesz tam jest milion słów, którymi możesz zastąpić to słowo.

to ma amx ze polowa adminów na cs-portal.net nie umie włączyć nawet amx menu. ile razy nie umieliście przełączyć z trybu meczowego na ffa? zal.
    Gdyby połowa adminów nie umiała załączyć menu, to połowa tych adminów nie miała by admina. Nie bądź taki chojrak bo nawet nie wiesz co to menu

Przyjaciel
    Przegląda
    LdZ ( Oo) :D
    Cytat Zamieszczone przez baku
    Hmm.... To ja nie wiem co mogłoby się stać z serwerem żeby trzeba było go ratować w razie potrzeby. No chyba, że amxx'a robił jakiś nieudacznik
    Ostatnio admin nie potrafil wylaczyc spawn protection i robil ponad 10 rr

Cytat Zamieszczone przez RaPMeN
    do ciebie zaufania (znamy cię zbyt krótko) na serwerze cs-portal.net nie grasz za długo...
    mysle ze wiekszosc graczy mnie pamieta.... wbilem sie nawet do top15... ze mam malo postow na forum to nie oznacza ze nie gram. Nie raz z toba gralem, nawet na kabulu dostales banie z usp

P.S

Nie winie was za wasze zdanie ze na nie, zeby nie bylo ze jakis uraz mam do was

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów