Killzon po pierwsze Knife sie nie kupuje ^^
po 2. Powodzenia
Pzd
Killzon po pierwsze Knife sie nie kupuje ^^
po 2. Powodzenia
Pzd
POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.
Gowno prawdaZamieszczone przez Oczko
Ja ci powiem tak większość ludzi mówi żeby celować nad głową w odległości ok 40-50m gram w CS'a 2 lata i jestem za tym co napisaleś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No skoro tak to każdy ma inną technikę więc nie będę się sprzeczał.
Przykre co kolega w 1 poście napisałPrzy 40m celuj w klatke, przy 10m kucnij, jeżeli przeciwnik też kucnie to daj celownik na nogi lub w ziemie, a jeżeli przeciwnik nie kucnie to celuj w pas, brzuch... Oczywiście jak przeciwnik stoi lub biega to nie kucaj tylko strzelaj seriami od pasa po głowe.
`FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
[img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]
a zkąd ja mam wiedzie ile w CS'ie jest 10 m??Zamieszczone przez Oczko
ja jak gram z kałaszem to zawsze kucam i strzelam seryjkami po 3 lub 4 nabojami, aż zabije![]()
Zal![]()
Wy wogole wiecie co to jest przeciaganie?
No to tak :
Pierwsze kule (1-3) z ak sa zawsze celne -.- wiec celujemy tam gdzie chcemy trafic (raczej kazdy chce trafic w banie :)
Gdy już wystrzelimy te kule wtedy ciągniemy celownik w dół i jak zrobie demko to wam pokaze poniewaz AK wg. mnie nie jest takie trudne ale musi wam ktos pokazac jak to ma wygladac :> wiec mi tu nie pie***rdolcie ze mam w nogi celowac bo wole np.
Ja na "A" na dlugiej a koles w "dole" i co ja mam mu w nogi celowac bo jest te niby 40-50 m?![]()
![]()
Pozdro & Pocwicz ;D
Tak jak mowiecie oczko tez dobrze pisze
najlepiej seriami 2-3 naboje i jazda z nimi![]()
To jak w końcu strzelać, bo każdy mówi co innego. Jeden mówi w głowę bezpośrednio, drugi w brzuch i już nic nie wiem. ;/
strzelaj jak popadnie ;] byle zabić to jest chyba najlepsze ;]
.