ehh jak zawsze nic tylko problemy..![]()
![]()
Odnośnie całej afery..
kur3k, rozumiem Twoje zachowanie jesteś adminem i masz do tego prawo a wręcz obowiązek.. Ale szczerze mam żal do Ciebie.. bo mogłeś to inaczej załatwić..! Zauważ że nikt z administracji nie reklamował nie podał nigdzie hasła.. Zrobił to zwykły użytkownik forum.. Na co nikt nie ma wpływu.. Nie widziałem tego podpisu bo bym na pewno zareagował.. Od poniedziałku mam niezły zaryp..zresztą sami zobaczcie..
"Zobacz posty nieprzeczytane [199]" ehh![]()
![]()
Ale na własną logikę.. Czy każdy gracz na serwerze ma obowiązek czytać regulaminy serwerów..??? przy czym zdecydowana wiekszość nie ma najmniejszego pojęcia i kompletnie ją to nie interesuję..Administracja i nie poniosła tutaj żadnej winy! Wyobraź sobie taką sytuację że za Admina i pomoc HOSTAGE.PL dostałeś nie publiczny lecz prywtany serwer.. Który jeden z użytkowników innego forum chcący Ci pomóc umieścił sobie go w podpisie bez Twojej wiedzy.. Albo ktoś chcący Ci zaszkodzić zrobił dokłądnie to samo.. Jaki masz na to wpływ?? ehh i jak się czujesz dowiadując o tym już po fakcie..?
Ps; Jeśli admin Hostage.pl zablokuje serwer niech mnie ktoś z administracji o tym powiadomi prywanie..! Niestety nie bywam na serwerach prawie w ogole..![]()

zresztą sami zobaczcie..
Odpowiedz z cytatem