dosac tak jak ostatnio co już oprawie plakałeś ja i tak bede miał nieodpowiednie wieć nie chodze do nauczycielki ale słyszałem że ty do mamusi do cycyusia possać i sie wypłakać
dosac tak jak ostatnio co już oprawie plakałeś ja i tak bede miał nieodpowiednie wieć nie chodze do nauczycielki ale słyszałem że ty do mamusi do cycyusia possać i sie wypłakać
[img]http/img29.imageshack.us/img29/100
beztytuudag.png[/img]
"Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością."H.Sienkiewicz
weźcie sie uspokujcie takie coś to sobie w SB piszcie a nie spamujcie bo te wasze posty niczego nowego nie wnoszą :-o tak bardzo sie wyzywaćie a w szkole pewnie wielcy kledzy jesteście (jak to powiedziałe jeden typ...) jeszcze raz zobacze to ja się bede starał o ostzeżenie dla was a jak nie to będe was kopał na mylku
....tu się akurat to tyczt killzona i miazgi :-?
weźcie sie uspokujcie takie coś to sobie w SB piszcie a nie spamujcie bo te wasze posty niczego nowego nie wnoszą :-o tak bardzo sie wyzywaćie a w szkole pewnie wielcy kledzy jesteście (jak to powiedziałe jeden typ...) jeszcze raz zobacze to ja się bede starał o ostzeżenie dla was a jak nie to będe was kopał na mylku
....tu się akurat to tyczt killzona i miazgi :-?
Dokladnie chodzi o m2andaryne i killzona bo to nooby co starszy tylko na forum jada.
A jak go widze w szkole to odrazu ucieka. <nierozumiem takich loli>
D4gon zgadzam sie z taba SB jest od tego zeby wypisac jakies pierdoly.
Niech dostana tylko jakies slowne upomnienie bo to tez moze swiadczyc o spamowaniu.:-/
![]()
KIllzon ile razy spiepszałeś do nauczycielki najpierw ze 2 razy pienścioł mnie udeżysz a potem do nauczycieki uciekasz np. raz dostałeś odemnie w twarzi to było na dole podeszła katechetka i
killzon:ON MNIE UDEŻYŁ W TWARZ
katechetka: (zjebała mnie że co ja robie
więc killzon kto tu ucieka
Jeszcze jeden post w tym temacie nie na temat a posypią się warny-macie dziecięce problemy ze skarżeniem to sobie na gg gadajcie!!!!![]()
![]()
Zacynacie pisać o tym w każdym temacie więć OSTRZEGAM!!! :twisted: