Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: SKARGA

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez k4my$
    Cytat Zamieszczone przez Eragon
    Cytat Zamieszczone przez LazLo
    Dobra po co znowu zaczynasz? Zakończ temat i tyle.. Ty też byś był uczciwy byś nie strzelał...
    wlasnie bylem uczciwy i mu oddalem to sie chyba nazywa sprawiedliwosc ?bo dlaczego ja mialem biegac z 70hp a on 100 !? bo mu zaslonilem i nie mogl campic ?! jestem nowy na tym serwie ale to nie oznacza ze mozna mna sponiewierac
    Było lepiej jak Cie nie było, Płaczesz o byle co, drażni mnie to już, nie potrafisz głupszemu ustąpić?
    On jest z cs-portal.net, więc ma na tym servie większe prawa, niż inni gracze, wiadomo że, admin zawsze będzie po stronie własnego klanu.
    ty chyba nie wiesz co piszesz? to ze on jest z cs-portal to chyba nie oznacza ze moze strzelac do swoich a jesli moze to nazywa sie dyskryminacja ... skoro to dla ciebie byle co to daj sobie bana
    Dyskryminacja czy nie, ja członków cs-portal.net będe chronił, czy Ci się to podba czy nie. Jak dla mnie to byle co, jak Ci sie nie podoba to nie graj - hasło każdego admina na cs-portal.net. Zacząłeś troche offtopować. A to miało dotyczyć bana z dnia dzisiejszego nie wczorajszego.

Junior Member
    Przegląda
    wloclawek
    i ***** znowu bana dostalem wkurwiacie mnie juz teraz andri zajebal mi z awp oddalem mu z deagla i add to baned list do ***a ***** dzieci zrozumnie wkoncu ze to nie jest zabawne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    Jestes smieszny ty sie slyszysz , widzisz??? . Rozumeisz ze dzieco to ty jestes jedno i wielkie. Rozbisz afere o nic. Ile ty amsz lat smarku. Bo zachowujesz sie jak bys mial 9

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    i CENZOR znowu bana dostalem CENZOR mnie juz teraz andri zajebal mi z awp oddalem mu z deagla i add to baned list do CENZOR CENZOR dzieci zrozumnie wkoncu ze to nie jest zabawne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    To nie oddawaj do cholery jasnej, mówie Ci że jak coś Ci sie nie podoba to nie graj wcale..

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów