Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: SKARGA

Junior Member
    Przegląda
    wloclawek

SKARGA

chcialem poinformowac osobe odpowiedzialna za caly wasz serwer ze eragon nie nadaje sie na admina !!!! czemu? po pierwsze kaze graczom kupic taka a nie inna bron tzn nie pozwala biegac z awp !!! po drugie banuje bez powodow tzn wczoraj dostalem pierwszego bana od niego za co ? o tuz jakies dziecko (tanczacy z botami ) stwierdzil ze mu zaslaniam i zabral mi okolo 30 hp z noza ,oddalem mu jednym strzalem z deagla a na to on juz masz bana poczekaj az przyjdze admin ...eragon to zalatwil dostalem bana na 5 min troche zalosne to bylo . drugiego bana dzisiaj dostalem nie wiem na ile za co? za to ze z awp biegalem i jak powiedzial ze mamy nie biegac z awp to powiedzialem ze jest naiwny nie mialem na mysli obrazanie go tylko chcialem mu uzasadnic ze nie beda go sluchac , minely 2 min i ban !!! CHCIALEM PROSIC HEAD ADMINA O UNBANA I USUNIECIE Z LISTY ADMINOW ERAGONA LUB WYMIERZENIA MU SPRAWIEDLIWEJ KARY ZEBY SIE NAUCZYL WKONCU ADMINOWAC !!! ZEBY WIEDZIAL ZE ADMIN TO NIE ZABAWKA MAM NADZIEJE ZE MOJA PROSBA ZOSTANIE POZYTYWNIE ROZPATRZONA BO WKONCU SERWER JEST DOBRY A PSUJE SOBIE OPINIE PRZEZ WLASNIE TAKIE OSOBY JAK ERAGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Po co robisz wielkie halo ? Byłbyś adminem robił byś tak samo. I wyłączaj caps-lock jak piszesz.. Nie myślę, żeby Eragon cię bezpodstawnie banował.. może był większy powód..? Pozdro.
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Junior Member
    Przegląda
    wloclawek
    bam druga osoba ktora sie bawi admem wlasnie dostalem bana za nic ***** zrob cos z tymi adminami do ***a bo zaczyna mnie to wkurwiac jestem cierpliwy ale do czasu !!!!

[ Dodano: 2008-02-02, 12:44 ]
    nie bylo innego powodu !!! jestem zwyklym graczem !!! nic zlego nie robie a jesli tak to prosze o screena albo demko czy cos jakis dowod !!!!!!!!

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    To może wejdź na serwer i kręc demko i potem wyślij i wstaw skargę i jako dowód daj demko
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    za nic ? wulgaryzm, obraza drugiego teamu itp.
    pozdro, poćwicz
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Lol? co Ty do mnie gadasz? Grałem od 10 do 11, nie było Cie dzis nawet, że ja niby kaze komus kupowac bron? nie gadaj mi chłopie. Ja Ci dałem bana? nie obrażaj mnie.

Daj dowód, czy ktoś widział żebym coś robił? jak ja od 3h gram z bratem w Heroes V, na servie grałem tylko koło 10-11

Już 2 raz ktoś sie podemnie podszywał, jeżeli to naprawdę miało miejsce, wczoraj na Gangs Tim biegał koles z moim nickiem na haxach, ale Nika sie upewnił że to nie bylem ja.

ex0n mam prośbe, zmieniłbys mi hasło na admina? bo mam złe przeczucia..

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.

Re: SKARGA

Cytat Zamieszczone przez k4my$
    chcialem poinformowac osobe odpowiedzialna za caly wasz serwer ze eragon nie nadaje sie na admina !!!! czemu? po pierwsze kaze graczom kupic taka a nie inna bron tzn nie pozwala biegac z awp !!! po drugie banuje bez powodow tzn wczoraj dostalem pierwszego bana od niego za co ? o tuz jakies dziecko (tanczacy z botami ) stwierdzil ze mu zaslaniam i zabral mi okolo 30 hp z noza ,oddalem mu jednym strzalem z deagla a na to on juz masz bana poczekaj az przyjdze admin ...eragon to zalatwil dostalem bana na 5 min troche zalosne to bylo . drugiego bana dzisiaj dostalem nie wiem na ile za co? za to ze z awp biegalem i jak powiedzial ze mamy nie biegac z awp to powiedzialem ze jest naiwny nie mialem na mysli obrazanie go tylko chcialem mu uzasadnic ze nie beda go sluchac , minely 2 min i ban !!! CHCIALEM PROSIC HEAD ADMINA O UNBANA I USUNIECIE Z LISTY ADMINOW ERAGONA LUB WYMIERZENIA MU SPRAWIEDLIWEJ KARY ZEBY SIE NAUCZYL WKONCU ADMINOWAC !!! ZEBY WIEDZIAL ZE ADMIN TO NIE ZABAWKA MAM NADZIEJE ZE MOJA PROSBA ZOSTANIE POZYTYWNIE ROZPATRZONA BO WKONCU SERWER JEST DOBRY A PSUJE SOBIE OPINIE PRZEZ WLASNIE TAKIE OSOBY JAK ERAGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Proponuje Ci wyciąc fragment z Konsoli jako dowód, ja Wtedy na servie nie gralem!

[ Dodano: 2008-02-02, 13:47 ]
    Cytat Zamieszczone przez tombcio
    Eragon a może to twój brat ??
    Mój brat jest na to zbyt mądry. Niektórzy admini mają takie same hasła.. ktoś musi znać moje.. Czy ja wyglądam na osobe która by dała bana za to że ktoś biega z AWP?

Junior Member
    Przegląda
    wloclawek
    Cytat Zamieszczone przez Bam
    za nic ? wulgaryzm, obraza drugiego teamu itp.
    pozdro, poćwicz
    uzasadnione masz te zarzuty??? przepraszam erago moze to nie ty byles mozliwe ze to bam dzisiaj gral ale wczoraj z tym tanczacym z botami to bylo na 100 % i dlaczego to ja mam demka nagrywac od tego sa admini jezeli banuja kogo to powinni uzasadnic swoja decyzje !!! jak moye ktos zrobic demko jak wlasnie dostal bana !? troche nie tego . na puchatku admini wsyzstkie swoje uyasadnienia tryzmaja 3 dni cyz to screen cyz demko

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Wczoraj owszem.. ale to nie był 1 strzał z DGl, bo 3 razy pisało: kamys attaacked a teamate, ale dziś? Dziś ja Cie na servie nie widziałem..
    Tak czy siak, to nie byłem ja...

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów