chcialem poinformowac osobe odpowiedzialna za caly wasz serwer ze eragon nie nadaje sie na admina !!!! czemu? po pierwsze kaze graczom kupic taka a nie inna bron tzn nie pozwala biegac z awp !!! po drugie banuje bez powodow tzn wczoraj dostalem pierwszego bana od niego za co ? o tuz jakies dziecko (tanczacy z botami ) stwierdzil ze mu zaslaniam i zabral mi okolo 30 hp z noza ,oddalem mu jednym strzalem z deagla a na to on juz masz bana poczekaj az przyjdze admin ...eragon to zalatwil dostalem bana na 5 mintroche zalosne to bylo . drugiego bana dzisiaj dostalem nie wiem na ile za co? za to ze z awp biegalem i jak powiedzial ze mamy nie biegac z awp to powiedzialem ze jest naiwny
nie mialem na mysli obrazanie go tylko chcialem mu uzasadnic ze nie beda go sluchac , minely 2 min i ban !!! CHCIALEM PROSIC HEAD ADMINA O UNBANA I USUNIECIE Z LISTY ADMINOW ERAGONA LUB WYMIERZENIA MU SPRAWIEDLIWEJ KARY ZEBY SIE NAUCZYL WKONCU ADMINOWAC !!! ZEBY WIEDZIAL ZE ADMIN TO NIE ZABAWKA
MAM NADZIEJE ZE MOJA PROSBA ZOSTANIE POZYTYWNIE ROZPATRZONA BO WKONCU SERWER JEST DOBRY A PSUJE SOBIE OPINIE PRZEZ WLASNIE TAKIE OSOBY JAK ERAGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!