Bardzo przepraszam że od piątku nie zaglądam na serwer ale mam problem z słuchawkami ... mała usterka... mam nadzieję że szybko zostaną naprawione.nie będę pisać kiedy dokładnie powrócę do gry bo może to być jutro albo za parę dni
![]()
Bardzo przepraszam że od piątku nie zaglądam na serwer ale mam problem z słuchawkami ... mała usterka... mam nadzieję że szybko zostaną naprawione.nie będę pisać kiedy dokładnie powrócę do gry bo może to być jutro albo za parę dni
![]()
Pozdrawiam
K.a.r.i.n.k.a
Witajcie, z góry przepraszam za moją nieobecność od połowy maja, ale nawał prac i projektów nasila się z nastaniem katastrofalnego w skutkach czasu SESJA... moje odcięcie od świata potrwa do 1 lipca, a wtedy będę już wchodził na serwer normalnie
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na serwerze za niedługi czas
Miłej gry i jak najmniej roboty na serwie![]()
Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.
Wróciłem na serwer ale widzę że tutaj teraz to gorzej niż na pustyni spotkać adminaWidziałem ostatnio Zimnego, Martwego i SPN, Karinke ze dwa razy a tak to martwy serwer?o.O
Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.