Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: [tM^Gaming] vs. ABG WYZWANIE!!!!!!

Senior Member
    Przegląda
    Zamość

[tM^Gaming] vs. ABG WYZWANIE!!!!!!

Wyzywamy na pojedynek klan ABG. Gdy pierwszy raz gralismy spara to uznali nas za cziterow i kick'neli nas z serwera Poznij na gg powiedzialem andriemu99 ze pokazemy im dema a on zablokowal mnie na gg!!! Do tego wpisali nas na czarna liste!!! Nawet nie widzieli dema z gry!!! I nie chca zobaczyc!!! tylko wyzywaja nas od cziterow!!! Poprostu jestescie slabi... i tyle...
    [center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]www.unsgaming.com[/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]#uns-gaming.com @ QuakeNet[/center:964aea3e9f]

Cziterzy

Chlopie popierwsze caly czas bylo tylko hed shot jak zesmy przykampili to zescie nas zabili przes sciane jak napisalem wam zebyscie nagrali demo wasz kumpel napisal "s p i e r d a l a j" jak andri zobaczyl wasz post napisal do was zebyscie mu demo dali to napisales mu nie dasz wiec sory

Senior Member
    Przegląda
    Zamość
    ej sluchaj. ja proponowalem mu demo z 10 razy a on w kolko powtarzal ze jestesmy cziterzy. A pozniej mnie zablokowal na gg. Wkurzylem sie i go zjechalem. chialem dac demo a wy nie chcieliscie wiec teraz sie od... albo nie napisze bo bana dostane
    [center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    Kurde nieproponowales mi dema ani razu dopiero potem 1 raz i wziolem ale krutkie takie!!!! Jak gram z nim 1na1 to wygrywam a jak znim spara to tylko hed shot i przez sciany zabija.... Nierozumiem

Przyjaciel
    Przegląda
    Niepołomice
    ....nie wtracam sie to jest washa sprawa no ale jak macie sie klucic to zagrajcie tego spara i sie zobaczy kto jest lepshy a przeciez jest jeshcze taka opcja ze podczas washego spara na serwie beda sedziowie, beda oni w trybie obserwatora i gdy tylko cos bedzie nie tak to odrazu mecz zostanie przerwany. Sedziami moga byc osoby z innego neutralnego klanu. np ktos z nashego klanu BT

[ Dodano: 2007-01-19, 19:53 ]
    JA MOGE CHETNIE SEDZIOWAC TEN SPAR 8-)

Cava, dobry pomysł.. Może ABG i tM^Gaming się zgodzą.. Jak by mi godzina odpowiadała to też z chęcią moge sędziować.. A to najlebsze chyba wyjście z tej sytuacji..
    www.planetawhisky.pl

Senior Member
    Przegląda
    Zamość
    Ok [tM^Gaming] sie zgadza.

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    zgadzam sie

Przyjaciel
    Przegląda
    Niepołomice
    ok to teraz tylk napishcie kiedy ma sie odbyc wash spar i napishcie mi na gg zebym mogl wbic

GG:6461395

widze że coś wam się nie śpieszy ? Odbędzie się ten sparing wogóle ? Czy temat nadaje się poprostu to zamknięcia..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów