Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: shyguy

Mieszany widok

Junior Member
    inaczej postrzegam ta sytuacje - teraz jednak nie ma szans na ustalenie prawdy obiektywnej.

Cytat Zamieszczone przez klapouchy Zobacz posta
    Zacznę od końca.
    Z resztą co ja Ci będę wyjaśniał. Jeszcze jedno tego typu zachowanie i przyjmiesz bana permanentnego.
    miej wiecej wlasnie podobny arogancki ton z Twojej strony sklonil mnie podczas rzeczonego wydarzenia, do uzycia slowa burak. moze sie juz wypaliles jako admin. bo jak inaczej nazwac przesladowanie w miare normalnych userow serwera, tym bardziej, ze jakby nie patrzec sam stworzyles stesogenna sytuacje, bez slowa wyjasnienia.

Member Awatar todi88
    Przegląda
    ja jestem?
    Dobra,musze sie wypowiedziec. Ludzie wy nie myslicie. Chlopie...klapouchy jest head adminem, a ty wpadasz i go chcesz ustawiac, i w ogule sie tutaj rządzic chcesz czy co. To ze byl restart serwa to dla ciebie problem, czy to naprawde tak ci przeszkodzilo. Zycie twoje od tego zalezy? Przynajmniej przez ten restart uswiadomiles sobie ze poza gra istnieje jeszcze cos innego,rzeczywistosc, zycie! Ale nie, trzeba wejsc i robic afere, bo swiat sie zawalil. Dzieki klapouchemu mozesz grac na tym serwerze, gdzie non stop jest pelno ludzi i sa bardzo dobre pingi. Nastepnym razem zastanow sie dwa razy zanim napiszesz. Bo z h@ nie wygrasz, tymbardziej takimi glupotami. Peace

Uprawnienia umieszczania postów