-
Junior Member
Jesli juz przedstawiasz PELNA sytacje, to rob to rzetelnie.
To prawda, ze uzylem sformuowania "burak" - nie jestem z tego specjalnie dumny. Zwykle mam je zarezerwowane dla ewidentnych cziterow i zaden normalny gracz nic takiego ode mnie nie uslyszy. Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze CS budzi we mnie niepochamowane emocje i w sumie dlatego w niego gram od czasu do czasu.
Jednak sytuacja, z mojego punktu widzenia, wygladala nieco inaczej.
1. Restart w środku rundy/mapy.
2. Zupełnie kultularnie stwierdzam, ze to nie jest ok tak w srodku rundy/mapy restartować.
3. Slysze od Ciebie, jak sie nie podoba to wyjdz.
4. Wtedy padlo rzeczywiscie padlo sformuowanie, ze jednak zostane, bo czasami lubie postrzelac do burakow.
Gdybym w punkcie 3cim uslyszal, sry robimy cos na serwerze, to z duzym prawdopodobienstwem pkt 4. wygladalby tak: ok, gl&hf.
Dodatkowo akurat w Twoim przypadku nie przyszlo i do glowy, ze cos jest wykonywanego z serwerem, bo w pamieci mialem sytuacjie gdzie to dawales 5 razy restart mapy, bo CT rush srodkiem nie wychodzil. Wtedy to bylo nawet smieszne, ale to byl poczatek mapy/rundy. Stad jak teraz zrobiles resa to skojarzylem to jako ukladanie gry pod siebie, przy 20 osobach na serwerze.
Uprawnienia umieszczania postów