Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: ban maq

Senior Member
    Przegląda
    Karam?
    Uważasz mnie za idiote ? Mam neostrade a SID jest takie STEAM_0:0:27232409. I nawet nie mów mi że jest złe bo mnie kurwica bierze. Wciąż czekam.

Senior Member
    Podaj mi poprawne ip a nie steam id...
    Pozdrawiam spN

Member
    Źle wpisujesz w takim razie spn. ja zawsze normalnie ub daje. musisz wpisać amx_unban "id" przy steam id muszą być cudzysłowy

Senior Member
    Nie ucz ojca dzieci robić
    Pozdrawiam spN

Senior Member
    Przegląda
    Karam?
    Nie rozumiesz idioto że mam neostrade, to po co ci ***** moje ip, jak już tak bardzo chcesz to IP to masz 83.5.53.147 ale to i tak nic nie zmieni. Jak widać nie umiesz dać unbana, więc nie zasługujesz na ADMINA .

Senior Member
    te ip jest do dupy cały ty jesteś do dupy sory ale chyba se nie pograsz jak cie klapo nie odbanuje nara.
    Pozdrawiam spN

Senior Member
    Przegląda
    Karam?
    Ja pier...dole jeśli chcecie utrzymać jakoś ten serwer to nie rekrutujcie takich idi...otów jak np. spn. Najpierw dał jakiegoś ch///ujowego bana, a teraz odbanować nie umie, tragedia. Ile razy mam pisać że kur/wa mam neostrade i tutaj nie o ip chodzi, tylko jak już coś to o SID. I takie teksty że " cały ty jesteś do dupy" zachowaj dla siebie smrodzie. Już człowieka szlag trafia jak widzi, że jakiś idiota dostał admina na serwerze nie wiedząc jak sie daje unbany. W przeciwieństwie do ciebie nie jestem kretynem i umiem podać poprawne dane do ub, to że nie umiesz odbanować to już nie mój problem. Jeśli nie umiesz sobie z tym poradzić nie widzę większego sensu żebyś dalej adminował na serwerze.

Senior Member
    Jak ci coś przeszkadza w każdym momencie możesz zmienić serwer jak już pisałem twoje ip jest do dupy nie tylko ja próbowałem cie odbanować pozdrawiam i dziękuje skontaktuj się z H@ jeżeli zależy ci na serwie wtedy dostaniesz UB i nie spinaj juz sie i nie spamuj.
    Pozdrawiam spN

Senior Member
    Przegląda
    Karam?
    Szkoda w ogóle mojego zdrowia na takich 12 letnich idiotów, widzę że do ciebie nic nie dociera. Nie wiem jak otrzymałeś tego admina, ale to już nie ważne.

Cytat Zamieszczone przez spN Zobacz posta
    pozdrawiam i dziękuje

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów