-
Senior Member
Uważasz mnie za idiote ? Mam neostrade a SID jest takie STEAM_0:0:27232409. I nawet nie mów mi że jest złe bo mnie kurwica bierze. Wciąż czekam.
-
-
Member
Źle wpisujesz w takim razie spn. ja zawsze normalnie ub daje. musisz wpisać amx_unban "id" przy steam id muszą być cudzysłowy
-
Senior Member
-
Senior Member
Nie rozumiesz idioto że mam neostrade, to po co ci ***** moje ip, jak już tak bardzo chcesz to IP to masz 83.5.53.147 ale to i tak nic nie zmieni. Jak widać nie umiesz dać unbana, więc nie zasługujesz na ADMINA .
-
-
Senior Member
Ja pier...dole jeśli chcecie utrzymać jakoś ten serwer to nie rekrutujcie takich idi...otów jak np. spn. Najpierw dał jakiegoś ch///ujowego bana, a teraz odbanować nie umie, tragedia. Ile razy mam pisać że kur/wa mam neostrade i tutaj nie o ip chodzi, tylko jak już coś to o SID. I takie teksty że " cały ty jesteś do dupy" zachowaj dla siebie smrodzie. Już człowieka szlag trafia jak widzi, że jakiś idiota dostał admina na serwerze nie wiedząc jak sie daje unbany. W przeciwieństwie do ciebie nie jestem kretynem i umiem podać poprawne dane do ub, to że nie umiesz odbanować to już nie mój problem. Jeśli nie umiesz sobie z tym poradzić nie widzę większego sensu żebyś dalej adminował na serwerze.
-
-
Senior Member
Szkoda w ogóle mojego zdrowia na takich 12 letnich idiotów, widzę że do ciebie nic nie dociera. Nie wiem jak otrzymałeś tego admina, ale to już nie ważne.

Zamieszczone przez
spN
pozdrawiam i dziękuje
Uprawnienia umieszczania postów