Cytat Zamieszczone przez spN Zobacz posta
Ciebie to na pewno by nie popierali ;*****. Nie męcz się z tymi wypowiedziami tak szkoda twojego mózgu jeszcze się przegrzeje xD
Nawet mnie nie znasz i wyciągasz takie pochopne wnioski. Nie masz za grosz szacunku do innych osób. Za dużo internetu, za dużo. Ale w końcu wiosna nadeszła, u mnie przynajmniej +20*C, może ty też wyjdź na dwór i dotleń ten swój móżdżek.
Cytat Zamieszczone przez Pelle
nalezy wykonywac cele mapy tyle powiem. Jeżeli załozmy masz te awp to staraj sie na tyle ile mozesz oslabic sily przeciwnika zalozmy zostales sam z awp na 5 tt no to bijesz po kolei tylu ilu mozesz ale pamietaj ze za kazdego fraga leci kasa a jezeli bedziesz kampil to paka wybuchnie im leci kasa a nam nic lepiej zabic 1 czy tam 2 i dednac nic kampic i nic nie zarobic
Zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to kilka razy, aż do skutku. Nie orientuję się dobrze ile dostaję się kasy za jednego typa, o ile mnie pamięć nie myli jest to ~400$, czyli ~800$ za dwóch, a awp kosztuje ~4,5k. Więc teraz zastanów się, czy lepiej zachować awp niż potem biegać co najwyżej z mp5 Zresztą, przestań nawijać o celach mapy, bo zaraz dam Ci skierowanie do psychologa, ile można o tym samym gadać...

Proszę jeszcze raz, zanim cokolwiek napiszecie zastanówcie się kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt razy, aż do skutku..

btw.

Cytat Zamieszczone przez spN
Ciebie to na pewno by nie popierali
Tyle mnie to interesuje, co zeszłoroczny śnieg. Head admini rozpatrują takie skargi, a nie twoi chłopcy na posyłki