Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Skarga na spN.

Mieszany widok

Member
    Przegląda
    Goleniów
    Ej ale to chyba jest spamowanie o ile się nie mylę oraz nabijanie postów!
    5 i 4 post napisał rapujący,a na dwóch jest to sano
    Pozdrawiam wiciux

Junior Member
    Cytat Zamieszczone przez wiciux Zobacz posta
    Ej ale to chyba jest spamowanie o ile się nie mylę oraz nabijanie postów!
    5 i 4 post napisał rapujący,a na dwóch jest to sano
    Człowieku, proszę, nie pisz już nic w tym temacie. Po prostu dwa razy mi się wysłało. Jednak najgorsze jest takie coś, że wytykamy komuś błędy a sami takie same popełniamy. Nadal nie wiesz o co mi chodzi? Spytaj kogoś starszego, może Ci odpowie.

Poza tym, ile razy jeszcze napiszecie, że lecicie do paki a nie zachowujecie? Czy to ma jakiś związek ze skargą? Może lepiej zróbcie listę i zbierzcie podpisy osób, które nie zachowują broni? Ludzie, ogarnijcie.

Kolejna rzecz, najwidoczniej macie gówniane pojęcie o CS'ie, bo chyba lepiej zachować broń, niż biec jak porąbany do paki, czy się zachowa czy nie to i tak się przegra rundę, bo szanse są niemal znikome by jeden ct na pięciu tt wygrał rundę, najwyżej zdobędzie 1-2 fragi, ale awp straci. Jednak CS nie polega na nabijaniu fragów, tylko grze team play. Kto wie, może dzięki tej zachowanej broni wygra się następną rundę? Nikt o tym nie pomyślał? Zresztą, o jakich celach mapy mi tu gadacie, to jest zwykłe ffa i nie pierdolcie, że to tp. Po coverach i ogólnej grze tp śmiem twierdzić, że to ffa.

Generalnie to wiciux napisał 2 posty nie związane nijak z tematem, nadal uważasz, że to ja naspamowałem? Ale EOT.

spN - okej, ale co te SS'y mają się do skargi? Przecież otwarcie Ci powiedziałem, że napiszę skargę jeśli nie dostanę odpowiedzi. Dowody mam - nie, nie SS'y - logi. Są osoby do tego uprawnione by je móc sprawdzić, na pw/steam mogę podać dokładniejsze szczegóły, bo tu nie ma sensu rozwijać dalej tematu, skoro i tak zaraz ktoś napisze, że trzeba wykonywać cele mapy.

Uprawnienia umieszczania postów