Wiem, co należy robić na mapach typu de_ - trzeba bronić bs'ów, a nie raszowac pół mapyW ten sposób, za takie coś, wszyscy na serwerze powinni zostać wywaleni kilkakrotnie, bo nie wykonują celów mapy ofc.
Twoje zdanie jest tu najmniej ważne, ja nadal czekam na rozpatrzenie sprawy przez head adminów, o ile tutaj takowi są. Ty idź najlepiej robić ss'y nowo przybyłym graczom. Ano zapomniałbym o kickach za mówienie prawdy o tobie w sposób jak najbardziej kulturalny.Zamieszczone przez usz4t
![]()
Skarga jak najbardziej poważna. Czemu mi tutaj pierdzielicie o celach mapy? Cele mapy to przede wszystkim pilnowanie bs'ów a nie raszowanie w 10 osób długiej, przy czym bs'y zostają puste. Dlaczego więc, przy takim przestrzeganiu tego punktu (czyt. wykonywaniu celów mapy) nie kickujecie za takie coś? Czy dla was wykonywanie celów mapy to tylko podłożenie i rozbrojenie paki? Nie załamujcie mnie, błagam.Zamieszczone przez todi88
Wracając do tematu - jakiś argument świadczący o tym, że skarga jest nie poważna? Czekam na przynajmniej 1 powód (albo dwa, żeby było trudniej). Masz 24h, przemyśl to dokładnie, bo byle gównem mnie nie przekonasz
Ty to w ogóle powinieneś się cieszyć, że nie dostałeś warna, bo to było wałkowane przynajmniej 2-3 razyZamieszczone przez wiciux
Ale co ja tutaj mam do gadania. Ciekawe, ile osób jeszcze spN przekona, by napisały tutaj posta?