Hmm... no to może banować go? Raz, drugi ... dziesiąty... To Wasz kolega, więc sami wiecie jaki on jest, może z czystej uczciwości mógłby wrzucić SSy na forum a nie jak ostatni leszcz z nowym IP na serwer wchodzić...
Hmm... no to może banować go? Raz, drugi ... dziesiąty... To Wasz kolega, więc sami wiecie jaki on jest, może z czystej uczciwości mógłby wrzucić SSy na forum a nie jak ostatni leszcz z nowym IP na serwer wchodzić...
Do czasu kiedy nie wrzuci ss będę go banował wraz z innymi adminami ponieważ nie udowodnił że ban jest bezpodstawny (ss). Wiciu złożył skargę ponieważ jest adminem serwera i dba o to żeby na nim haxy nie grały. Jeżeli spN masz jakieś wątpliwości co do niektórych adminów/graczy napisz skargę i wszystko zostanie rozstrzygnięte (ostateczny głos należy do klapka).
PS. Może należy wgrać plugin do banowania całych osiedli neostrady żeby nie mogli zmieniać IP i wbijać więcej razy na serwa? Wiadomo że przez takiego bana ucierpi część graczy naszego serwera, ale co możemy więcej zrobić aby tacy "gracze" nie grali?
Ostatnio edytowane przez cfg ; 16-04-2011 o 19:01
cfg jak cos ja brat wiciu5
Ostatnio edytowane przez wiciux ; 17-04-2011 o 08:28 Powód: malutki błąd był zamiast ja to jak
Ty ale ode mnie wara w tym topicu....To mój młodszy brat tam coś gada i składa skargi(wiciux) i on nie ma adma.. --> zwrócić uwagę dokładnie na nicki
Ostatnio edytowane przez wiciu5 ; 17-04-2011 o 09:04