Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Skarga na Gracza

Member
    Przegląda
    Goleniów

Skarga na Gracza

Witam składam skarge na gracza.
    Nick podczas gry(jego):El Mariachi *.*
    Steam ID:"El Mariachi *.*" 837 STEAM_ID_LAN 4 08:28 59 0
    Powód skargi:Gracz El Mariachi *.* dostał 3bany pierwszy SS'y na forum zignorował i odłączył i połaczył neta przez co mógł sobie grać spokojnie,drugi dostał za czitowanie,ale tego również zignorował,On się wściekł i zaczoł obrażać Admina o nicku VenusTeam# PaUla .Paula dał bana za obraze i tego bana również zignorował.Na forum nie znalazły się SS'Y od niego a on nadal może grać
    Pozdrawiam wiciux

Member
    wydaje mi sie ze wogole admin nie robi nic bo to jego przyjaciel chodzi o spn wogole niewiem dlaczego dostal ssy niech wkleja

Senior Member
    Haha ale ty mnie w to nie mieszaj ja nic do niego nie mam i wiem ze nie gra na czitach to jest stary gracz bumblebee na pewno większość osób na serwie go zna. A po drugie wiciux co ty jesteś waflem uszatego "liżesz pupę" że za niego skargi zakładasz?? i udzielasz się na foru jak byś był tu admem mówisz kto ma prawo być adminem a kto nie. Ty już miałeś kiedyś swoja szanse.
    Pozdrawiam spN

Member
    po 1 nie jest moim waflem i go nie obrazaj po 2 byl sam przy tym jak mariachi zaczal mnie wyzywac po ssach wiec nie wiem po co sie plujesz po 3 mial taki problem zeby wstawic ssy po 4 zrobil odrazu wielka afere po tym jak dostall ssy inni dostaja ssy i jakos tak nie palcza jak on wiec wogole nie wiem po co ten temat jak dla mnie typ jest odpalony do poki nie wklei ssow dla mnie bedzie odpalony

Senior Member
    A ja cie zapewniam ze nie jest odpalony i zaraz wrzuci te ss'y. Aha ja go nie obrażam ja stwierdzam fakt na to wygląda ze podlizuje ci się jak zakłada temat który ty powinieneś założyć no to to jest trochę dziwne.
    Pozdrawiam spN

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    Sorry że wrzucam swoje dwa grosze... ale bardzo ciekawe jest to że "El Mariachi *.*" dostał SSy a mimo to nadal gra na serwerze... ciekawie respektujecie przepisy...
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Senior Member
    Dlaczego my respektujemy przecież to niczyja wina ze ma neo.
    Pozdrawiam spN

Member
    Przegląda
    Goleniów
    Nie jestem jego WAFLEM!
    Pozdrawiam wiciux

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    Hmm... no to może banować go? Raz, drugi ... dziesiąty... To Wasz kolega, więc sami wiecie jaki on jest, może z czystej uczciwości mógłby wrzucić SSy na forum a nie jak ostatni leszcz z nowym IP na serwer wchodzić...
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Junior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    Do czasu kiedy nie wrzuci ss będę go banował wraz z innymi adminami ponieważ nie udowodnił że ban jest bezpodstawny (ss). Wiciu złożył skargę ponieważ jest adminem serwera i dba o to żeby na nim haxy nie grały. Jeżeli spN masz jakieś wątpliwości co do niektórych adminów/graczy napisz skargę i wszystko zostanie rozstrzygnięte (ostateczny głos należy do klapka).
    PS. Może należy wgrać plugin do banowania całych osiedli neostrady żeby nie mogli zmieniać IP i wbijać więcej razy na serwa? Wiadomo że przez takiego bana ucierpi część graczy naszego serwera, ale co możemy więcej zrobić aby tacy "gracze" nie grali?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów