Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Skarga na Admin: VenusTeam# PaUla :*

Junior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    Banuje bo się stara zwalczać wszystkich co graja wbrew regulaminowi serwera i oby tak dalej. Z tego co widzę to większość tych banów jest słuszna.

Temat do zamknięcia.

Junior Member
    Mnie zbanował nie słusznie. Bo nie złamałem regulaminu

Member
    Paula dajesz bany za nic na serwerze jest Cenzura wiec nie wiem po co jeszcze bany dajesz wiesz jak to ludzi wkur*** jak non stop szpanisz admem KULTURA KULTURA nie piszesz praktycznie na say czy say team tylko jak admin czyli np. y:@@ KULTURA i spamujesz bindem bog wie ile razy dostales adma caly czas szpan ja sie zastanawiam kiedy ja wkoncu wyrwe bana??? mozliwe ze za to bo bedziemy grali zespolowo ogarnij adma czlowieku Pozdro pocwicz...

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    Za wulgaryzmy lecą bany, zwłaszcza jak gracz nie słucha pouczeń i za 2, 3, czwartym razem dalej puszcza wiązanki... Pelle Ty weź się nie odzywaj, bo sam profesorem i poetą nie jesteś, wiązanki od Ciebie też lecą na serwerze.

Kiedy bana dostaniesz? Hmm... jak będziesz obrażał, przeklinał albo jeździł na haxach, możesz wybrać sobie.
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Member
    Ok rozumiem xD

Junior Member
    W sumie to mi chodziło o samo mówienie po łacińsku. NIE O PRZEKLEŃSTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jak nie rozumiecie to odp.

Junior Member
    Przegląda
    Suwałki/Wrocław
    W sumie to co do tego spamu to się zgodzę z Pelle. Strasznie to jest denerwujące i moim zdaniem zbędne, bo zamiast słowa CENZURA moglibyście wstawić na przykład coś takiego "przeklinanie grozi kickiem/banem" i spam by się ograniczył znacznie.

Member
    ale czytales wogole temat ja nigdy za 1 razem nie daje bana dopiero po paru ostrzeżeniach

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów