-
Junior Member
Hmmmm??????????
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: VenusTeam# PaUla 
[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-portal.net/forum/
[AMXBans] Reason: 'ssy same sie nie wklejkja czekam na ssy na forum'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '109.95.200.240'
[AMXBans] =======================================
Poraz kolejny dostałem bana niesłusznie. Tak poza marginesem nie wiem kto odpowiada za przyjmowanie adminów na tym serwerze, admini widzą dobra akcje od NS i odrazu ban o co tu chodzi ? proszę o wyjaśnienie .... Szanowny admin "PaUla" nawet ss nie zrobił nie mam w folderze więc nie moge wstawić... czekam na wyjasnienie.
-
-
Member
ja chce zobaczyc te ssy inaczej nie dostanie ub
\=
-
Junior Member
Paula czy ja źle się wyraziłem ? przecież napisałem ,że żadnych ss"ów nie mam w folderze najwidoczniej mi nie zrobiłaś. Dalej proszę o wyjaśnienie sytuacji...
-
Member
ja mam na to swiadka jak wczoraj byl przy tym jak dostałeś ssy wiec nie gadaj tylko wklejaj !!
bo już podejrzanie grałeś bo przez ścianki waliłeś każdego ale trafiła kosa na kamień
-
Member
nie będzie żadnego wyjaśniania ja mam ludzi którzy widzieli jak dostawałeś ssy wiec się nie wykręcaj
-
-
Member
Ok Ub i sory
zwracam honor
-
Junior Member
Jeśli admini tego serwera mają takie podejście ,że jeżeli ktoś skanuje i udaje mu się zabić to odrazu ban wh,aim ? Przyjmuje przeprosiny lecz Radzę na drugi raz się zastanowić i pomyśleć przyjamniej dwa razy za co bany tak rozdajecie.
-
Member
Honor zwracasz juz ktorys raz adma masz 2 czy 3 dni ale banow polecialo 4 razy wiecej w tym moze wiecej niz polowa nie slusznie
Uprawnienia umieszczania postów