Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Sciopa na Admina!

Member
    ale wy jestescie smieszni kazdy ma prawo glosu... Myslisz ze masz adma to jestes BOGIEM??? To sie grubo mylisz,ze masz adma to gowno mnie to obchodzi, myslisz ze tym zaimponujesz? sPn z cb taki adm jak z kozich cyckow kastaniety

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    http://www.gametracker.com/server_in...134.159:27089/ <-- proszę wklej ilość przegranych godzin
    ale myślę że i tak od nie dawna grasz na serwie na razie jestem na Nie ... widuje Cie na serwerze ale myślę że to i tak za mało jeśli chodzi o otrzymanie admina na CSP
    Pozdrawiam
    K.a.r.i.n.k.a

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    1. Fakt, masz prawo głosu ale to nie Ty będziesz decydować o tym kto będzie adminem ale H@ i reszta administracji.
    2. Swoimi słowami i ich poziomem możesz co potupać jak rozkapryszone dziecko...
    3. Ostatnią rzeczą jaką bym zrobił to próba zaimponowania komuś takiemu jak Ty
    4. Rzadko Cie widuje na serwerze, poza tym 16 lat to jak dla mnie za młody wiek.

Tyle w tym temacie, jeśli jeszcze masz jakieś problemy to zapraszam na priv, pogadamy sobie.
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Niestety NIE. Do zamknięcia.
    Hawk,
    klapouchy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów