Nick : Sciopa
Staż CS : z jakieś 2 lata z przerwami
Staż na CSP : wystarczający
Doświadczenie w Adminowaniu : eleganckiemiałem nawet swoje serwery
Znajomość AMX : 9/10
Nick : Sciopa
Staż CS : z jakieś 2 lata z przerwami
Staż na CSP : wystarczający
Doświadczenie w Adminowaniu : eleganckiemiałem nawet swoje serwery
Znajomość AMX : 9/10
Staż na CSP : wystarczający![]()
ile 3 ,4 dni ?? jestem na NIE
Pozdrawiam spN
nie nie trzy dniczęściej tam jestem niż ty
ale cóż każdy ma swoje zdanie
![]()
Za krótko grasz, wklej link z gametrackera.
NARAZIE NA NIE
Hahah Sciopa jest częśćiej niż spn? xD ale doba ma tylko 24h więc raczej nie ma Cie 25h na dobe na serwie
Stwierdzenie "wystarczający" jest wystarczające do powiedzenia (tudzież tutaj do napisania) przeze mnie NIE.
PS: Wiek też za niski...
Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.
a co moze powiesz ze spn na serwie przebywa 24 godziny jak nie raz ja musze jako pierwszy na serwa wbic aby ktos pozniej wbil serwer jest nie ogarniety a admini tym bardziej jestem na TAK
Pelle na szczęście ty nie masz prawa głosudziękuje dobranoc ;p
Pozdrawiam spN
nie no prawo maale czy głos będzie ważny ^^
Może sobie głosować kiedy tylko chce... ale jeśli nie jest w administracji to są to tylko pobożne życzenia.
1. Sciopka, na serwerze widziałem Cie chyba wczoraj... może przedwczoraj więc pozdro chłopcze... sam nie siedzę 24h na dobę, spN też nie siedzi tyle (widzę że z inteligencją u Ciebie słabo skoro nie zrozumiałeś ironii z tymi 25h na serwerze) a jeśli sam siedzisz tyle to pozdrawiam Twój brak totalnego życia... Jesteś tutaj niecały tydzień i już chcesz nas poprawiać?Pamiętaj, że wyżej d*** nie podskoczysz
![]()
Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.