Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Obrazanie?

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    Ehh.. gdyby każda z poszkodowanych osób które dostały bana na 5, 10, 30 min albo więcej miała zakładać nowy temat to podejrzewam że nikt by nie ogarniał co się dzieje na forum... tak więc spuść już z tonu, idź się wyluzuj, napij się piwka, i darujmy już ten temat... Dostałeś bana za obrażanie, spoko, ban minął? Spoko, tak więc zamknijcie temat i do archiwum z nim... Teraz to już się robi przeciąganie liny kto jest, że posłużę się cytatem, bardziej "żałosny"...

Kolego, bany za przeklinanie lecą, ale lecą na 5min, 15min, nie wstawiłeś całości rozmowy więc nie wiemy co powiedziałeś wcześniej, może akurat pofolgowałeś sobie i otrzymałeś nagrodę w postaci 30minut przerwy od kompa i rozglądnięcia się co takiego pięknego dzieje się dookoła.
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Junior Member
    jest w wycinku napisane za co dostalem bana...
    I niech mi ktos wytlumaczy dlaczego to jest obraza ??
    Dostal bym bana za "kurva" , ok spoko należało sie ale gdzie tu jest obraza

Wystarczy ;]

Przegląda
    NW||Gliwice
    LOL?! Czepiasz się tego że klikną zamiast
    2. Przeklinasz
    tylko
    3. Obrażasz
    ? Weź nie rozśmieszaj mnie... teraz to już robisz kabaret i parodie sam z siebie... sprawa zamknięta, ban minął... Za przeklinanie też możesz zarobić 30min bana więc o co tyle płaczu?
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Junior Member
    ehhh Lewandrow widze ze prawa to ty raczej nie studiowałes ;D
    Wogole niektorzy admini sa nieogarnieci na serwerze taki przyklad bodajze wczoraj co to za roznica wh czy aim nie ? Wedlug adminow zadna bo i to i to da sie na ss'ie wykryc nie ;d? Chyba maja jakies dobre sposoby na wykrywanie aima przez screna
    Owszem jest roznica i to duza - uwierz mi )
    A jak chcesz kabaret i parodie to sobie tvn 24 wlacz to sie posmiejesz ;]

Member
    Koles dlugo sie jeszcze bedziesz spinal ?
    Napisalem zamiast przeklinasz. obrazasz no i ?
    Kazdy jest czlowiekiem.. mozna sie pomylic.
    Tylko dziwi mnie jedno gdzie jest reszta z twojej konsoli ? Wkleiles tylko "kurva" ?

Przegląda
    NW||Gliwice
    No to dawaj, bardzo mnie zainteresowałeś Panie Mecenasie, jakaż to wielka różnica jest między jednym i drugim? Osobiście gdy ktoś przeklina w moim towarzystwie to czuję się gdyby mnie osobiście obrażał... Widzę że preferujesz Radio z Torunia oraz telewizje która TRWA... jakbym chciał pooglądać kabaret i parodie to włączyłbym sobie obrady Sejmu bo tam to są cyrki jakiś świat nie widział

PS: Ja się w tym poronionym prawie muszę rozeznać w swoim zawodzie, a po drugie to Lewandrowow nie Lewandrow Wiem czepiam się, ale dzisiaj taki świetny humor mam że muszę do czegoś się doczepić xD

Junior Member
    Cytat Zamieszczone przez Lamus Zobacz posta
    Koles dlugo sie jeszcze bedziesz spinal ?
    Napisalem zamiast przeklinasz. obrazasz no i ?
    Kazdy jest czlowiekiem.. mozna sie pomylic.
    Tylko dziwi mnie jedno gdzie jest reszta z twojej konsoli ? Wkleiles tylko "kurva" ?
    Prosze cie przynajmniej nie udawaj ze miales mi za co wkleic ten ban za obraznie bo dobrze obydwaj wiemy jak było. Kazdy sie moze pomylic , jasne 2 razy w ciagu 3 godzin ? hmm no tobie sie to czesto zdarza ) Kto wie kiedys sie moze pomyslisz i zamiast 30 min perma wkleisz i bedziesz udawał ze slusznie ?
    Tak dlugo sie bede spinał bo mam powód.

Lewandrowow wybacz za pomylenie nicku. Dosc skomplikowany ;p Nie wiem po czym sadzisz ze lubie radio z Torunia ale rozwieje odrazu twoje watpliwosci - nie ;]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów