Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: TODI-Podanie !

Mieszany widok

Member Awatar todi88
    Przegląda
    ja jestem?

Cool TODI-Podanie !

Nick : toDi
    Staż CS : 1.5 -2 lat w tym przedziale, nie pamietam dokladnie
    Staż na CSP d poczatku gdy zacząlem grac w csa, odwiedzilem cs-portal i jestem tu do tej pory
    Znajomość AMX : dobra 5/10 w koncu kiedys trzeba sie nauczyc i nabrac doswiadczenia

Amx 5/10 a to dlatego ze nie mialem nigdzie adma, tylko na swoim serwerze grajac z kumplami, bawilem sie AMX-em jakas wielka filozofia to nie jest bany itp , a przeciez kiedys musi byc ten pierwszy raz i gdzies sie trzeba nauiczyc. Gram tu od dawna ,duzo ludzi mnie pamieta, jeszcze przed KOTKIEM tu bylem. Skladam podanie bo czesto jestem na serwerze, a jako ze pracuje na zmiany jestem o roznych porach wiec jest to jakis plus. Od dawna sie nosilem z zamiarem zlozenia podaniam, ale z gory zakladalem ze uslysze "NIE". Nawet jesli teraz odmowicie to trudno, ale fajnie byloby dostac szanse, na tym serwerze ,ktory wciaz jest moim nr.1 .tO ZE JESTEM bezkonfliktowym i racjonalnym graczem to chyba wielu z was wie. Co do aktywnosci to sie nie dziwcie, zaraz po zalozeniu konta napisalem temat odnosnie AFK itp , widac na pierwszej stronie ale ze przez dlugi czas to olano to dalem sobie na luz,ale teraz widze super pozytywne zmiany wiec skladam podanie i licze na to ze chociaz ktos tu zajrzy. Pozdrawiam toDI

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    wklej ilość godz przegranych na serwie http://www.gametracker.com/server_in...134.159:27089/
    Pozdrawiam
    K.a.r.i.n.k.a

Member Awatar todi88
    Przegląda
    ja jestem?
    http/www.gametracker.com/server_info/91.203.134.159:27089/top_players/?query=tODi&Search=Search
    na róznych nickach gralem, ale i tak jak widac sporo tego nawet bez sumowania

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    nom :P to teraz Klapoo sie musi wypowiedzieć
    Pozdrawiam
    K.a.r.i.n.k.a

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Jeżeli będziesz udzielał się również na forum, to jestem na TAK.

Pozdrawiam
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Widuje Cię na serwie. Podeślij mi swoje Steam_ID na priv.
    Hawk,
    klapouchy

Uprawnienia umieszczania postów