Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Podanie o Admina

Junior Member

Podanie o Admina

Nick : Bumblebee
    Staż CS : 5-6 lat
    Staż na CSP : W sumie to nie pamietam dokladnie ile no ale ludzie moga potwierdzic ze czesto i dlugo gram...
    Doświadczenie w Adminowaniu : Nie za bardzo mam doswiadczenie ale mam kumpla ktory mi to szybko wyjasni, po prostu chyba trzeba miec pod bindem i tam sie jakas lista otwiera wiec mysle ze nie bedzie to trudne
    Znajomość AMX : slaba

Namawiacie mnie wiec moge sprobowac jezeli sie okaze sie nei za bardzo nadaje to przeciez w kazdej chwili mozecie mi zabrac tego adma i juz...czesto jestem na serwie wiec bede mogl ograniczac czitowanie obrazy i tak dalej...jak cos trzeba to moge podpowiedziec w grze jak ktos czegos nie potrafi lub ma jakis problem z czyms A jak gram to chyba sami wiecie wiec nie bede bezpodstawnie kickowal i banowal bo troszke wiem kiedy ktos ogarnia a kiedy ma wh lub cos innego...Nie mam steama ale mam nadzieje ze to nie bedzie przeszkoda...nigdy nie uzywalem haxow i nie zamierzam czekam na jakis kontakt i odpowiedz.

Pozdrawiam Bumblebee

Junior Member
    Steam jest w planach zakupu

Junior Member
    http://www.gametracker.com/server_in...&Search=Search nie wiem po co mam to tutaj wkleic ale spN mi tak powiedzial xDD

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    jestem na tak
    klapo czekamy na wypowiedz
    Pozdrawiam
    K.a.r.i.n.k.a

Senior Member
    Przegląda
    Warszawa
    Kup steam, dojdź do 80h gry na serwerze i napisz . Wtedy dodam admina.
    Hawk,
    klapouchy

Uprawnienia umieszczania postów