Witam,
Moim zdaniem na serwerze only DD2 powinno dojść do małej rewolucji. Bo to co czasem się dzieje jest nie tyle żałosne co niepokojące. Możecie z tym zrobić co chcecie , możecie mnie skrytykować. Ja po prostu wyrażam opinie na dany temat.
Po pierwsze : serwer powinien być wyłączne Steam. Dzięki temu pozbyli byś cie się większego problemu z czitami.(To jest dośc drastyczne rozwiązanie)
Po drugie: Gdy gracz zaczyna grę po winna wyświetlić się informacja na temat:
Obowiązującego interpu , prawidłowych rate itd. itp.
Po trzecie: Admin banując gracza powinien z każdym razem robić SS , dzieki czemu można uniknąć kłótni na forum i tekstów typu : "Daj mi jakis dowód , udowodnijcie mi to.", również wiekszy nacisk można byo by kłaść na używanie mikro. Bo czasem wejdzie ktoś i ze tak powiem drze japę , puszcza muzykę itd itp. I przestrzeganie twardo zasady Mikro +16
Po czwarte: Powinna być wprowadzona zasada Auto kicka , gdy graz jest AFK dłuzęj nie 30 sekund lub 1 min . Ale to już zależy od was.
Bo czasem jest tak ze Koleś z paką jest AFK no i runda przegrana.
Po piąte: Jeżeli chcecie mieć kulturę na serwerze o powinniscie wprowadzic odbieranie kasy za kazdego bluzga . I bany za obraze gracza itd. itp. Bo czasem jest tak , że nagle jest wielki dzien przestrzegania zasad i upomnienia typu słowa itd a potem to znika i jest tak jak było. I jeszcze powinna byc zwracana uwaga na Nicki gdyż czasem są nieprzyzwoite![]()
I taka moja mała prośba gdyż fajnie by było gdybyście wprowadzili friendly firegrąło by sie znacznie ciekawiej jak dla ale to juz jest taka mała propozycja
![]()
To chyba było by na tyle. Nie mam zamiaru tutaj nikogo opieprzać , wytykać błedów. Chcę pomóc by grało sie lepiej. Co z tym zrobicie to juz wasza sprawa.
Pozdrawiam
HiszpaN