Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Lewandrowow BAN...

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice

Lewandrowow BAN...

Witam, dzisiaj około godziny 23:40 - 23:41 dostałem bana... chciałbym poznać chociaż powód otrzymania go... nie wiem... za to że dwa razy udało się kogoś zabić? A może za to że powiedziałem dwa zdania w całej grze? No bo chyba nie dlatego że wszedłem na serwer by sobie zagrać?

Nie proszę nawet o unieważnienie bana... gram tutaj od kilku lat... z przerwami bo z przerwami, nieliczni z Was mogą mnie jeszcze kojarzyć... ale proszę tylko o podanie powodu dla którego zostałem dodany do listy zbanowanych graczy.

Dziękuję za przeczytanie mojej relacji i prośby i proszę o jakąś reakcję, post, wiadomość lub inną formę odpowiedzi.

Pozdrawiam i życzę powodzenia
    Lewy

PS: Przepraszam za to jeśli wiadomość/skarga nie jest zrobiona wedle z góry ustalonych przykładów... spieszyłem się troszkę by zapisać godzinę zbanowania więc nie zdążyłem zaglądnąć do tematów z formułką którą powinienem napisać składając skargę tudzież prośbę o wyjaśnienie okoliczności przyznania mi łatki BAN.
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Ja Cię pamiętam, daj IP/SID.
    Nie dawałem Ci wczoraj bana, ale u nas jest taka chora sytuacja, że tylko ja wchodzę na serwer, ale jak już przyjdzie inny admin, to nie ma nawet konta na forum.
    Więc odpowiedzi raczej byś się nie doczekał
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    IP: 91.192.198.2:27005

Dzięki
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Jesteś pewny, że to poprawne IP?
    Sprawdź jeszcze raz i wyślij ponownie.
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Uprawnienia umieszczania postów