Proponuję, jeżeli Cwaniaczek chce aby został na CSP, ale odebrano mu prawa admina i żeby przemyślał to co zrobił.
Proponuję, jeżeli Cwaniaczek chce aby został na CSP, ale odebrano mu prawa admina i żeby przemyślał to co zrobił.
Wczoraj, pod moją nieobecność bawiłeś się teleportem co spowodowało opuszczenie serwera przez graczy. Teleportowałeś CT na resp TT i ich zabijałeś, co sprawiało Ci wielką frajdę. Dostałem masę wiadomości na STEAM, że robisz sobie jaja kosztem innych. Na serwerze cały czas ktoś skarżył się na Ciebie. Wszyscy byli na Ciebie wściekli, ale jak to mi wcześniej pisałeś dla Ciebie w CS liczy się ZABAWA, więc nie miałeś żadnych wyrzutów sumienia. Ja od rana wypruwałem sobie żyły, żeby na serwer wchodzili nowi gracze. Niestety jedna osoba potrafi to wszystko zniszczyć pod pretekstem dobrej zabawy. Kolejną rzeczą, którą chciałbym poruszyć jest twoja niekompetencja. Nie znasz się w ogóle na amx, nie potrafisz dać unbana, Przez przypadek banujesz graczy, potem tłumaczysz się tym, że ostatnio adminowałeś 3 lata temu.
Jeżeli uważasz, że jestem analfabetą, to przeczytaj swoje wypowiedzi na forum i zastanów się. Nie dałem Ci bana za "kaleczenie" mowy, tyko za nadużywanie HUD'a, w którym bluźniłeś na mnie i prowokowałeś swoimi tekstami typu: " No Kupsztal ogarnąłeś się w końcu?".
Wielu z nas zapamięta Cię jako wielkiego nieogarniętego czopa. Mogłeś grać na naszej sieci nie jako admin, ale jako normalny gracz, bo do tego pierwszego z pewnością się nie nadajesz. Ale doceniam to, że miałeś Honor i odszedłeś, choć wcale nie musiałeś.
Mam nadzieję, że przemyślisz swoje zachowanie, i się w końcu ogarniesz.
Pozdrawiam.
Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
[img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]
żenua , zamykam.
`FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
[img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]