No to Kur wa wypadalo by sie pożegnac.
Admin Kupsztal.... ukazal mi swoja chorobe jaka jest Analfabetyzm, bardzo Mi cię żal ale z jednej str. radość bo wiecej Cię nie spotkam. Skumajcie to dał mi Bana na 60 min za kaleczenie polskiej mowy i wplatywanie w nasza gadke sformulowan religijnych, poprostu szkoda mi Cie ale jak ci ulzylo to ok. Niby Swoja postawa która wyrazalem zdaniem wspomnianego wczesniej admina, odstraszalem ludzi, bylem nie ogarniety(nie umialem dac unbana, poniewaz zapomnialem) no i beszczelne zachowanie wobec jego osoby(aż mu C*** strzelił z wrażenia tak napisał). Wielu z was zapamięta Mnie jako dobroczyńce inny jako Humorystycznego gracza a inni jako nieogarnietego admina. Ale i tak sie ciesze ze was spotkalem i z wami gralem wymienie pare osób (Zimny, Karinka, Danek, Pro57, ReDMaN...) to zaledwie garstka osob ktore cenilem i bede cenil. Szczególne podziękowania kieruje do Admina PRO57AR, życzę ci Jak najlepiej z Twoim serverem, dobrania ogarniętych adminów i duzo graczy. Mój wkład włożony w pomysły i propozycje pójdzie namarne, ale może komuś z was się to uda zrobić, bo pomysły według Mnie byly dobre. A tak na Koniec Pozdrawiam was, bo nie mam po co grac na serverowni CS-Portal poniewaz na 1 mam bana na config za wyzywanie a na 2 za wchodzenie bede dostawał bany. Los tak chciał bym keidys odeszedł od was.
Aha no i nie usuwajcie tego tematu, niech każdy gracz Cs-Portal dowie się o administracji i o uczciwych graczach.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Cwaniaczek<3