Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ReDMaN

Junior Member

ReDMaN

Przepraszam ale przez przypadke jak gralem z graczem ReDMaN przycisnolem i odpalime amxmod a nieświadomy zbanowalem gracza i nie moge odbanowac : (
    Przepraszma za Komplikacje ale nie było to celowe, proszę o unban dla tego gracza Bo ja Nie potrafie.

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Co z Ciebie za admin, że nie umiesz dać UB?
    Musze poważnie porozmawiać o Tobie z PRO57AREM.
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Junior Member
    Powiem Ci jedno, jak cos Ci nie pasuje gdyż byłem Adminem 3 lata temu i zapomnialem jak sie daje unbany, jak Ci tak bardzo cos nie podoba to moge zrezygnowac wogóle z posługi Admina i odejśc ze serverowni Cs-Portal, bo kur wa na tej serverowni jak nie na dd2 Only FFA dali mi Bana za nic na config to nie wiem o co chodzi to jeszce mają problemy na 4FuN no ja tego nie ogarnima, a to tylko pewne osoby...

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Więc miej honor i zrezygnuj.
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Junior Member
    Kupsztal cała prawada w dziale Sprawy dotyczace servera

Uprawnienia umieszczania postów