O dziwno moje zdanie na ten temat jest całkiem odmienne od waszego.Uważam bowiem ze koniec świeta zapowiedany przez wielu naukówców spowodowany zakonczenie kalendarza majów jest możliwe.Kto kolwiek słyszał o książce '' przepowiednie oriona na rok 2012'' Patryka Geryla , i interesuje sie tym tak japowienien przeczytać pare artykułów na ten temat. Ja nie mówie ze to sie wydarzy na 100% bo tego nikt nie może potwierdzić.Oczkolwiek wracajac do w/w książki autor przedstawia tam cyklicznośc słońca co 11500 lat nastepuje zmorzona aktywnosc słonca , która doprowadzi do przebiegunowania ziemi , kontynenty sie tak po przesuwają ze w Europa zostanie pokryta warstwą lodu . To bedzie mozliwy koniec świata.
PS.I tak człowieka zabije przyroda jeśli nie zaczniemy o nia dbać.Na pewno słyszeliście ze klimat sie ociepla i to też bedzie katastrofa.
PS1.Sorry ze tak nie spujnie ale się spieszyłam![]()
PS2.Kuba ale mnie wkurzyłeś tym tematem, ty nawet nie czytałeś o tym tak dużo jak ja , jak możesz mieć o tym zdanie , jak i tak od razu mówiesz na wszystko NIE , trzeba być na wszystko przygotowanym.Szanuje wasze zdanie , kazdy mówi o tym co innego- nie jesteście jedyni![]()

powienien przeczytać pare artykułów na ten temat. Ja nie mówie ze to sie wydarzy na 100% bo tego nikt nie może potwierdzić.Oczkolwiek wracajac do w/w książki autor przedstawia tam cyklicznośc słońca co 11500 lat nastepuje zmorzona aktywnosc słonca , która doprowadzi do przebiegunowania ziemi , kontynenty sie tak po przesuwają ze w Europa zostanie pokryta warstwą lodu . To bedzie mozliwy koniec świata.
Odpowiedz z cytatem