Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Podanie by D4NEK O_o Gloria Victis

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    LazLo chyba troszkę jesteś nie na czasie Danek gra codziennie ... i fakt faktem wiele graczy może to potwierdzić !
    Myślę że jeśli nie masz 100% informacji nie piszę się że nie gra jak jednak gra
    jakby nie grał to raczej podania by nie składał... to jest moje zdanie... ludzie są potrzebni tym bardziej admini żeby cs-portal 4fun nie miał takiej liczy cziterów jak cs-portal. każdy się może tu wypowiedzieć i jednak zdanie nasze też jest ważne ... bo nie tylko admini tworzą serwer ale gracze ! I nie ma się tu co kłócić ... i to na dodatek o admina... Pozdrowienia
    Pozdrawiam
    K.a.r.i.n.k.a

Junior Member
    Dzięki za szybką odpowiedz mam nadziej że LazLo też się wypowie jak ma jeszczę coś mądrego do powiedzenia i K.a.r.i.n.k.a
    (mój koteczek * ) napisał moim zdaniem ważną rzecz cytuję " LazLo chyba troszkę jesteś nie na czasie " " Myślę że jeśli nie masz 100% informacji nie piszę się że nie gra jak jednak gra "
    "jakby nie grał to raczej podania by nie składa" zimny " .LazLo ja gram na serwie dość długo i często a cb nie kojarzę wiec nie wiem po co wypowiadasz się na ten tematale looz" i dzięki że są osoby takie jak wy na serwie które napiszą coś mądrze i chyba teraz zmienisz danie o mnie pozdrawiam i dzięki
    Ostatnio edytowane przez D4NEK O_o ; 24-01-2011 o 22:52
    Każdy to słyszy, ulica krzyczy Gloria Victis !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów