Gwiazda nie chcę już. Ale nie chodzi mi teraz o UB ulegam emocjom bo są powody. Chciałem to wszystko łagodnie załatwić żeby rozeszło się po kościach. Odpokutować (nie słusznie) i spokój
jestem ugodowy. Pochyliłem głowę i zostałem olany i potraktowany jak śmieć któremu łaskę się robi że będzie mógł grać, a to dzięki takim jak ja, wy możecie być Adminami. Bo gdybyśmy my nie grali to by was nie było czyż nie?A co ja startuje na admina ? czy do policji? mam prawo się unieść i nikogo nie obraziłem. Powiedziałem jak jest i dobrze wszyscy o tym wiedzą. Ciekawi mnie tylko dlaczego ten do kogo to głównie piszę nic się nie wypowie ? Miały być dowody nie ma.Widzę że jesteś osobą niekompetentną , co za tym idzie ulegasz emocjom.a co masz do mojego pisma? wiesz co to jest slang? swoista odmiana potocznego języka ogólnonarodowego oparta na odrębności środowiskowej. Odróżnia się tym od dialektu i gwary, wyodrębnionych terytorialnie. W przeciwieństwie do gwar i dialektów, różni się od języka ogólnego leksyką, frazeologią i zmianami znaczeń słownictwa ogólnego, nie gramatyką.Po twoim piśmie i slangu widać że to Ty jesteś "Przygłup"
Slangi różnicuje się ze względu na środowisko, w którym są używane – do ważniejszych należą slang przestępczy, więzienny, a także młodzieżowy, żeglarski i naukowy. Niekiedy słownictwo typowo slangowe wkracza do języka ogólnego, jednak przeważnie używane jest wtedy do celów humorystycznych, ekspresyjnych i stylizacyjnych.
Dziękuje Ci że jako jedyny Admin jesteś godzien nim być bo jako jedyny odpisałeś. ^_^ .
pozdrawiam
ps. Chodziło mi tylko o słuszność kary(dowód) bo nikt nie lubi być karany bez zdania racji.