-
Decyzja została podjęta.. Przymknąłem oko na kilka drobnych szczegółów. Inaczej grupa test-moderatorów była by znacznie mniejsza! Od dzisiaj macie u mnie czyste konto. Należycie do grona administracji forum. Więc wiąże się to z pewnymi bonusami a także pewną ciążącą na was odpowiedzialnością gdyż wasza postawa reprezentuje cały serwis.
LazLo Moderuje Problemy z CS 1.6
RuFuS Moderuje Poradniki
Tomcio Moderuje Counter Strike 1.6
LuQmen Moderuje Downloads
I`Kean Moderuje Serwery CS 1.6
Gratulujemy..
Mam nadzieje że dzięki tej nowej grupie i jej członkom na forum będą pojawiać się nowe i przydatne rzeczy. A nowym użytkownikom będzie udzielana profesjonalna i uprzejma pomoc.
PS;
- Będzie regulamin moderatora z którym będzie należało się zapoznać i w stosunku do niego stosować. Niektóre działy będą posiadać regulamin działu na bazie którego moderatorzy będą pełnić swoje funkcję.
- Jeśli moderatorzy mają jakieś uwagi do użytkowników edytują jego wiadomość dodając na czerwono linijkę Edit by [you:3aa53d7a91]: uwaga.. lub w przypadku braku wiedzy użytkownika o jego błędzie informują go o tym za pomocą prywatnych wiadomości.
- Jeśli praca jakiegoś moderatora mi się spodoba to sam go docenię powierzając mu inne fora.
Uprawnienia umieszczania postów