Ponad dwa miesiące minęły od momentu gdy na forum pojawili się Test-Moderatorzy. Muszę stwierdzić że był do dobry pomysł z utworzeniem tej grupy. Te dwa miesiące to był okres który jak zresztą zapowiadałem wnikliwie obserwowałem ich pracę. Na co składało się ilość i częstotliwość odwiedzin, czas jaki spędzają na forum, aktywność oraz logi czynności na forum. Mógłbym wiele napisać.. Ale ogólnie podsumowując część osób na samym początku spisywała się znakomicie a teraz ich praca polega na logowaniu się na forum 1x na 24h (nie spędzając na forum nawet 1min) Moderatorzy mieli zaledwie 1-2 działy do opieki a są one w tragicznym stanie.. Zaniedbane pełno niepotrzebnych złych tematów.. Jako ciekawostkę dodam że 90% czynności na forum w moderowaniu spada na mnie.. Ostatnio mam zbyt mało czasu mało się udzielam ale na bieżąco wszystko obserwuję i interweniuję.. Dlatego potrzebuję naprawdę dość profesjonalnego grona administracji. Poszukiwania będą trwały nadal..

Podsumują:

LazLo – krótko i zwięźle: Solidnie wykonuję swoje obowiązki od początku do chwili obecnej. Liczę na Twoją dalszą pomoc Awans – Moderator

Tomcio, Lumen, SIMI
– Na chwilę obecną usuwam was z dotychczasowych stanowisk i zarazem dziękuję za pomoc.

Zoom, ZeNitt,
- Wasze podania uznaje za „nieaktualne” gdyż w na chwilę obecną nie spełniacie wymogów w chwili gdy były pisane podania.

Eragon – dostajesz trzy działy.. fajnie że się skusiłeś..