-
Heh, tak sie zastanawiałem.. Bam odszedł.. kadra sie zmniejszyła, więc czemu by tu nie spróbować..
1) Dlaczego ja? : Jestem na tym forum niemal od samego początku, znam ludzi którzy tutaj piszą posty/spamują, Znam sie na na CS, gram w niego już od paru lat. Kolejną moją zaletą(?) jest to, że jestem w miarę znany na forum, i co ważniejsze - na serverze. Co prawda nie wszyscy mnie lubią, przez moje czasem kontrowersyjne zachowanie na servie, ale jestem tylko człowiekiem, który też ma nerwy.. mimo wszystko staram się być sprawiedliwy..
2) Wiek: 16
3) Doświadczenie w moderowaniu? : Moderowałem parę for wielotematowych - jeśli można to tak nazwać, bez zbędnych szczegółow - znam podstawy xP
4) Na czym najlepiej znasz się CS? : Sądze, że na samej grze, sporo gram, znam się też co nieco o cheatach (dokładniej na AC), i Tworzenie własnego cfg, myśle ze tez znam podstawy.. co prawda czegos własnego żeby było super to raczej nie zrobie ale cóz...
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? : Wiem, że tego nie ma na liście, ale jako admin cs-portal.net SERVER - proszę(jeżeli sie nadam) żebym miał zaszczyt moderować dział CS-PORTAL.NET SERWER.
Może zabrzmi to egoistycznie.. ale w sumie to mógłbym całkowicie przejąc obowiązki Bama^^ (do jego powrotu..)
Uprawnienia umieszczania postów