Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Przeprosiny

Junior Member

Przeprosiny

Witam wszystkich, kojażycie mnie pod nickami U know me ? oraz Kamilek.
    Dzisiaj była taka nie przyjemna sprawa a mianowicie dostałem bana. Słusznie aczkolwiek chciał bym przeprosić i przedstawić wyjaśnienie. Gram w CS-a od jakichś 3-4 lat (rekreacyjnie z przerwami) Nigdy nie używałem czitów i gardzę takimi co na nich grają. Na tym serv gram od jakiegoś miesiąca prawie dzień w dzień jak czas pozwala. Nigdy nie sprawiałem kłopotów nie kłóciłem się i nie obrażałem. Dzisiaj na email dostałem WH i chciałem zobaczyć jak to w ogóle wygląda. Zabiłem jedną osobę przez skrzynkę. Gdy zauważyłem że już wszyscy wiedzą że mam czita wyłączyłem go i dostałem bana nie zdążyłem nic wyjaśnić ale racja ban słuszny. Ale czy nikt nigdy nie spróbował na tym zagrać? Wiem to był błąd za który przepraszam i proszę o danie mi drugiej szansy. W zamian mogę obiecać że usunę to gówno z kompa i już nigdy nie załączę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
    pozdrawiam Kamil

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Dałem Ci bana, ponieważ grałeś na wh...
    Gdybyśmy dali Tobie drugą szansę byłoby to nie fair wobec innych zbanowanych, bo musielibyśmy dla wszystkich robić wyjątki.
    Widzisz, tak to już jest jak się oszukuje, jak chciałeś sprawdzić jak to działa to mogłeś sobie na botach odpalić, a nie psuć zabawy innym.
    Jak już wyżej pisałem raczej nie da się już twoich grzechów odkupić, no chyba, że jakieś prace na rzecz forum np: napisanie jakiś 20 ciekawych tematów... Ale niech się ktoś jeszcze wypowie, jak dla mnie Ban zostaje.
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Junior Member
    szanuję tą decyzję ale czy ja wiem czy by to było fair? ilu otwarcie przeprosiło przyznało się do błędu? i to było WH a nie np. Aim i zagrałem 2 rundy na tym. Nie chciałem nikogo urazić ani zepsuć mu zabawy. No mogłem odpalić na botach ale grałem na waszym serv i na nim odpaliłem. Prawda jest taka. Czasu nie cofnę.
    pozdrawiam

Junior Member
    haha dzisiaj został zablokowany mój steam brawo <oklaski>

Junior Member
    Macie udokumentowane że używałem WH filmik zdjęcia ??? jak nie to proszę o odbanowanie mnie a raczej żądam !!!!!!!! Jeżeli macie to proszę przedstawić to. Koniec zabawy !!!!!!!!!!
    Szkoda że dzień wcześniej nie było żadnego admina jak cziterów było od ch... . Bo nigdy ich nie ma wtedy kiedy potrzeba. Czekam aż któryś łaskawie się wypowie w tym temacie pozdrawiam.

Przyjaciel Awatar KupsztalJeza
    Przegląda
    Mysłowice
    Cytat Zamieszczone przez K@milek Zobacz posta
    Macie udokumentowane że używałem WH filmik zdjęcia ??? jak nie to proszę o odbanowanie mnie a raczej żądam !!!!!!!! Jeżeli macie to proszę przedstawić to. Koniec zabawy !!!!!!!!!!
    Szkoda że dzień wcześniej nie było żadnego admina jak cziterów było od ch... . Bo nigdy ich nie ma wtedy kiedy potrzeba. Czekam aż któryś łaskawie się wypowie w tym temacie pozdrawiam.
    Po pierwsze edytuj jeden post, a nie nabijaj sobie postów jeden pod drugim.
    Nie wiem dlaczego twój steam został zablokowany i powiem Ci szczerze, gówno mnie to obchodzi.
    Widzę, że się raczej nie dogadamy, a miałem dobre chęci. Dostałeś bana, ss'y zostały Ci zrobione, więc dowody są...
    Dodatkowo przyznałeś się więc nie mamy o czym gadać....
    Ban zostaje, do zamknięcia
    Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
    [img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]

Junior Member
    jeżeli już to jeden post NAD drugim to po pierwsze dogadamy? "Myślałem że się dogadamy" to trzeba było się dogadywać na co czekaliście? ja pokazałem skruche wy to olaliście to co miałem paść na kolana? "Miałem dobre chęci" ??? co ty sobie ze mnie żarty w tym momencie robisz? twój ostatni post "jak dla mnie ban zostaje" dobre chęci hahaha super dzięki
    Macie te ss`y ?? wrzućcie chociaż jeden to dam wam spokój. A tak po za tym przyznałem się a jak bym powiedział że wyruchałem cały RUCH też byś uwierzył? jak nie macie dowodów to sobie daruj takie gadanie

Junior Member
    Przegląda
    Gdańsk
    idz do kosciola sie wyspowiadaj , moze Bog Ci wybaczy
    "Nie chwal się , że kogoś znasz..żyj tak aby chwalono się Tobą..."

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    czit = perm tyle na temat, zamykam.
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Uprawnienia umieszczania postów