Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 22

W±tek: Koniec ¦wiata - 2012 ?

Mieszany widok

Senior Member
    Do³±czy³
    Thu Nov 2009
    Przegl±da
    Kostrzyn nad Odr±

Koniec ¦wiata - 2012 ?

jak ju¿ wiadomo rok 2010 nie jest dla nas szczê¶liwy
    Smoleñsk
    Powód¼
    I tu siê pojawia jeszcze jedna rzecz przewidziana ale na 2012 rok

A wiêc tak z tego co widaæ to z przepowiedni o koñcu ¶wiata (z ksiêgi któr± moja babcia ma ) wszystko siê spe³nia

I teraz jeszcze ten wulkan ..
    Wczoraj moja babcia czyta³a ksiêgê prorocz± i wyczyta³a tam ¿e w 2012 obudzi siê najwiêkszy wulkan znajduj±cy siê pod wod± i zniszczy ca³± Amerykê ( je¶li dobrze pamiêtam ) i pokryje ca³y ¶wiat py³em. Potem przychodzi do nas i mówi o tym o czym przeczyta³a a tu zaraz w wiadomo¶ciach mówi± dok³adnie o tym samym (wybuch wulkanu w 2012 roku który mo¿e zniszczyæ ca³± ameryke .

Na razie co¶ nie mogê znale¼æ nic na necie ale wczoraj niby to by³o w wiadomosciach hmm dziwne.?
    Wy to widzieli¶cie ?
    I co s±dzicie o koñcu ¶wiata

Przyjaciel Awatar Galardo
    Do³±czy³
    Tue Mar 2009
    Przegl±da
    de_inferno
    Ogl±da³em an Discavery, ¿e ma byæ "koniec ¶wiata" (przynajmniej mamy wyginaæ ;]), ¿e s³oñce co¶ tam w nas wypierdoli i ¿e to jest co 11 lat ale w 2012 ma byæ o wiekszej mocy i rozjebie nam atmosfere i pole magnetyczne ktore nas chroni przed wiatrem s³onczenym (promieniowanie UV itp.). Bêdzie wiêcej zachorowañ na raka i w jaki¶ sposób tam umrzemy chyba wysuszy Ziemie.
    [img]http/imageshack.us/a/img513/6900/orochimarusamabydrgiddy.png[/img]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Fri Dec 2007
    Przegl±da
    redtube.com
    Jak wulkan zniszczy ca³± Amerykê, to nic straconego. Jak pokryje jeszcze ca³± ziemie to gorzej. Mo¿e i ludzie mogli by prze¿yæ w jaki¶ schronach itd. Ale wiêkszo¶æ ro¶lin i zwierz±t, by pomar³o, a z tym idzie brak jedzenia. Lecz to ca³e gadanie, ¿e to bêdzie w 2012 to bajka.
    Niby Majowie przepowiedzieli, t± datê i wszyscy, to powtarzaj±. Jest to koniec kalendarza majów, czym¶ granicznym miêdzy epokami, a nie koniec ¶wiata. Pewno i tak nie otrzymamy nigdy odpowiedzi czemu jest to ten dzieñ.
    @up ¯e na s³oñcu bêdzie burza s³oneczna i w nasz± stronê przyleci pe³no promieniowania. Rozwali atmosferê i nie bêdziemy mieli jak ¿yæ.

Senior Member
    Do³±czy³
    Thu Nov 2009
    Przegl±da
    Kostrzyn nad Odr±
    sle w 2012 ma byæ Apokalipsa ¶wiêtego Jana z Tego co s³ysza³em..
    Ale mam nadzieje ¿e to wszystko bajka

jutro poczytam wiêcej o przepowiedniach jak mi babcia to ksiêgê / ksi±¿kê

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Feb 2008
    Przegl±da
    G¦ !! Bytom.
    Badacze kultury i astronomii Majów s± zgodni, ¿e rok 2012 nie mia³ szczególnego znaczenia dla tego ludu[17]. Uk³ad gwiazd i S³oñca 21 grudnia tego roku nie jest szczególnie rzadki i powtarza³ siê trzykrotnie w ci±gu ostatnich 200 lat (je¶li pomin±æ ruch precesyjny Ziemi i ruch Uk³adu S³onecznego w Galaktyce); co wiêcej przesilenie zimowe, przypadaj±ce na ten dzieñ, nie pe³ni³o ¿adnej istotnej roli w religii i kulturze Majów. ¯adna z zachowanych inskrypcji Majów nie wskazuje te¿ na 21 grudnia 2012 roku jako na "koniec ¶wiata"[17], a jedynie na koniec pewnej epoki; wg wierzeñ Majów czas nie ma charakteru linearnego lecz jest nieskoñczonym cyklem powstawania i upadków systemów ¶wiatowych
    Nie ma co siê baæ... Panowie w tym ca³ym 2012 chodzi jedynie o $$$$$
    Jest dobra data = mo¿na robiæ wielkie pieni±dze (tv, jakie¶ tam filmy, programy, ksi±¿ki, artyku³y)... no a ludzie siê tym jaraj±. Zreszt± czy nasza cywilizacja wygl±da na tak±, która wie, ¿e padnie w 2012... ?

Poza tym ogl±da³em kiedy¶ ciekawy program, nie pamiêtam za du¿o. Ale wiem, ¿e by³a tam gadka, ¿e nasz kalendarz jest b³êdny. Twórca pomyli³ siê o kilka lat... nie pamiêtam o ile. Ale bodaj¿e powinni¶my mieæ teraz rok 2016 (chyba, nie jestem pewien) a nie 2010... Bo to niby 2016lat temu narodzi³ siê Jezus. ;]

[ Dodano: 01-06-10, 07:26 ]
    Cytat Zamieszczone przez kLUSKEN
    Ale mam nadzieje ¿e to wszystko bajka
    Apokalipsa ¦w. Jana to tylko opis. Nie ma tam nic o tym kiedy to nast±pi, pisze tylko, ¿e to ca³e wydarzenie zostanie poprzedzone kataklizmami przyrodniczymi na Ziemi.

Zreszt± nie ma tam nic o ¿adnych pierdo³ach ze s³oñcem. Bo to koniec ¶wiata ma nast±piæ jak Jezus zejdzie na ziemie... nie ¿adne promienie s³oneczne... no chyba, ¿e Jezus to s³oñce, te¿ kiedy¶ ogl±da³em fajny film, wstawiê go potem tutaj(w³a¶nie o tym ¿e Jezus to s³oñce) - ale ogólnie to siê z tego ¶mieje.

My jako katolicy nie powinni¶my w to wierzyæ (oczywi¶cie nie ¿ebym ja tam jakim¶ ministrancikiem pobo¿nym by³ )
    [img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Fri Dec 2007
    Przegl±da
    redtube.com
    Cytat Zamieszczone przez neU
    Poza tym ogl±da³em kiedy¶ ciekawy program, nie pamiêtam za du¿o. Ale wiem, ¿e by³a tam gadka, ¿e nasz kalendarz jest b³êdny. Twórca pomyli³ siê o kilka lat... nie pamiêtam o ile. Ale bodaj¿e powinni¶my mieæ teraz rok 2016 (chyba, nie jestem pewien) a nie 2010... Bo to niby 2016lat temu narodzi³ siê Jezus. ;]
    Nie ma dok³adnej daty w daty urodzenia Jezusa. Data, ta powinna byæ z 4 do 6 lat wcze¶niej (jaki¶ mnich siê pomyli³ przy liczeniu)
    Cytat Zamieszczone przez kLUSKEN
    Nigdzie w bibli nie jest to napisane.

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sun Feb 2008
    Przegl±da
    G¦ !! Bytom.
    Tutaj macie ten film o którym pisa³em 2posty wy¿ej
    http://video.google.com/videoplay?do...32141700087937
    [img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Fri Dec 2007
    Przegl±da
    redtube.com
    Tu macie trochê wyt³umaczone
    Kod:
    http://wp.tv/i,ENIGMA,catid,39053,klip.html?_ticrsn=5&ticaid=6a452
    (Wybierzcie o roku koñcu ¶wiata z listy odcinków)

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Sat Nov 2009
    Przegl±da
    ABG !
    http/koniecswiata.info/ wszystkie przepowiednie i wiadomosci ktore sie juz z nich zdarzyly macie tutaj najciekawsze jest to ze pewien czlowiek przewidzial w 16 wieku ze samolot prezydencki sie rozwali a potem jakis wrogi kraj napadnie na nas ( chyba Rosja )

Edit@

Nie ¿ebym w to wierzy³ ale tam wszystko jest opisane sk±d siê wziê³a ta hipoteza o koñcu ¶wiata

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Fri Dec 2007
    Przegl±da
    redtube.com
    Cytat Zamieszczone przez EnCoRe
    najciekawsze jest to ze pewien czlowiek przewidzial w 16 wieku ze samolot prezydencki sie rozwali a potem jakis wrogi kraj napadnie na nas ( chyba Rosja )
    Nostradamus i nie napisa³ tego dos³ownie, dok³adnie nic nie napisa³ dos³ownie.
    Dok³adnie to jest to
    I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdowaæ siê bêd± osoby wa¿ne kraju niezwyciê¿onego?
    a na kraj ogarniêty chaosem i ¿a³ob±, wrogi naje¼d¼ca ze wschodu uderzy.
    A ja nie stawiam na Rosjê, tylko na Muzu³manów, jak ju¿ co¶ . A ta strona to pesymistyczna.
    PS Fajny zegarek dali do 5 urodzin csp, tylko o jeden dzieñ jest do ty³u.

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni

Podobne w±tki

1. Najwiêkszy biust - rekord ¶wiata!
    Przez - ##shoOter## - w dziale Ciekawostki ze ¶wiata
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-06-2019, 12:56
  2. Naj¶mieszniejszy filmik ¶wiata...
    Przez feniks w dziale Humor
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 21-08-2009, 10:49
  3. Mistrz ¶wiata w jedzeniu Hot Dogów
    Przez diLL w dziale Ciekawostki ze ¶wiata